طرز تهیه تاوا کبابی؛ ساده و خوشمزه

شاید شما فکر کنید این غذا فرقی با کباب تابه‌ای نداشته باشید اما در سخت اشتباهید!
طرز تهیه تاوا کبابی؛ ساده و خوشمزه
1401/12/11 - 12:00
تاریخ و ساعت خبر:
145698
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - تاوا کبابی یکی از کباب های خوشمزه تبریزی می باشد که در ترکیه نیز تهیه می شود شاید شما فکر کنید این غذا فرقی با کباب تابه ای نداشته باشید و فقط به دلیل تلفظ تابه که در زبان ترکی به آن تاوا می گویند می باشد ولی باید گفت طعم و مزه تاوا کباب را وقتی به تبریز می روید و در بازار و یا رستوران های سنتی آنها می روید می توانید تفاوتش را با کباب تابه ای متوجه شوید.
این تاوا کباب قبلا در تنور پخته می شده و در یک ظرف پهن می شده است. تاوا کباب با دورچین های مختلف از سبزیحات تهیه می شود و با کته زعفرانی بیشتر سرو می شود و می تواند برای رهایی از دستورهای پخت یکنواخت گزینه خوبی باشد.
مواد لازم برای تهیه تاوا کباب
گوشت چرخ کرده مخلوط گوشت گوسفندی و گوساله ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق سوپخوری
پوره گوجه فرنگی ۳ ق غذا خوری
گوجه ۲ عدد
زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم
فلفل سبز تند ۲ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، زنجبیل، کاری، پاپریکا، سماق به مقدار لازم








مرحله اول: مخلوط کردن مواد
ابتدا پیاز دستور را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید سپس آب پیاز را بگیرید حتما این کار را انجام دهید تا باعث شل شدن کباب نشود سپس به همراه گوشت و تمام ادویه های گفته شده و کمی زعفران خوب هم بزنید.
مرحله دوم: ورز دادن
در این مرحله باید مواد کباب را به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز دهید این مرحله در تهیه یک تاوا کباب بسیار موثر است باید حالتی چسبناک پیدا کند، اگر مایه کباب را خوب ورز ندهیم در هنگام سرخ شده ترک می خورد ولی اگر خوب ورز بخورد تا پایان پخت یه صورت یکدست و یکنواخت باقی می ماند.
مرحله سوم: استراحت
بعد از اینکه گوشت را خوب ورز دادیم داخل کاسه ای قرار دهید و روی کاسه را بپوشانید سپس برای ۱ ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا مزه ها به خورد گوشت برود و بافت منسجم تری پیدا کند.
مرحله چهارم: تهیه تاوا کبابی
در ادامه داخل یک تابه روحی یا تلفون کمی روغن ریخته و مایه کباب را داخل تابه پهن کنید سپس تابه را روی حرارت متوسط به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید تا کم کم پخته و آب گوشت کشیده شود سپس دو طرف کباب را سرخ کنید و در انتها رب گوجه را با پوره گوجه و کمی زعفران آب رقیق کنید و روی کباب بریزید حالا برش های گوجه فرنگی و فلفل را نیز قرار دهید و بگذارید تا کم کم سس غلیظ و گوجه ها پخته شوند. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه تاوا کبابی
می توانید از دورچین های مختلف مانند پیاز یا قارچ کبابی نیز در تهیه این تاوا کبابی استفاده کنید.
می توانید تاوا کبابی را برنگردانید و فقط همان سمت سرخ شود و طرف دیگر با آب گوجه و رب پخته شود.
حرارت باید کم باشد تا مغز پخت شود.
برترین ها
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
پوست، ترکیه، زعفران، گوجه فرنگی، مغز ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو