معاون رئیس جمهوری:

فاصله گرفتن از ادبیات اصیل فارسی، هویت و حکمت را کمرنگ می‌کند

معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید بر ضرورت توجه به کودکان و نوجوانان در حوزه ادبیات گفت: فاصله گرفتن از ادبیات اصیل فارسی، هویت و حکمت را کمرنگ می‌کند و نوجوانان به پوچی گرایش پیدا می‌کنند و این زنگ خطری است که باید هر چه سریع‌تر برای آن چاره اندیشی کرد.
فاصله گرفتن از ادبیات اصیل فارسی، هویت و حکمت را کمرنگ می‌کند
1401/12/26 - 22:46
تاریخ و ساعت خبر:
146083
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - از معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری، انسیه خزعلی در نشست صمیمیانه بانوان شاعر و نویسنده که به مناسبت بزرگداشت پروین اعتصامی در خانه شعر و ادبیات برگزار شد، افزود: دور شدن از ادبیات، فاصله گرفتن از حکمت را در پی دارد و بانوان شاعر و نویسنده در مسیر ادبی پیشرو هستید و امیدوارم برگزاری این گونه نشست‌ها آغازی برای حرکت‌های بزرگتری در جهت انس با میراث ادبی که غنی از حکمت و مبانی تربیت است، باشد.
خزعلی تصریح کرد: معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری تا حد ممکن در عرصه ادبیات و قلم از بانوان فرهنگی پشتیبانی می‌کند.
معاون رئیس جمهوری تاکید کرد: نسبت چهل به یک مرد به زن در میان نویسندگان و ادبای قبل از انقلاب به یک به یک در حال حاضر تبدیل شده است.
خزعلی ادامه داد: ترجمه کتاب‌های زنان نویسنده ایرانی برای دیگر کشورها می‌تواند به معرفی و گسترش ادبیات فارسی کمک کند و فرهیختگان می‌توانند با ارائه طرح‌ها ‌و ایده‌ها در زمینه انتشار آثار برتر برای رشد این عرصه گام بردارند.
وی با تاکید بر اینکه باید حس مسئولیت بیشتری نسبت به ادبیات کودک و نوجوان داشته باشیم، اظهار داشت: باید به مساله مغفول مانده کودکان و نوجوانان در حوزه ادبیات توجه بیشتری کرد زیرا این حوزه بسیار مهم است و اگر شما فرهیختگان ادبی در این زمینه پیشنهادی دارید، ارائه دهید. اینکه برخی دوستان اظهار می‌دارند که نوجوانان از ادبیات لذت نمی‌بردند و کلاس ادبیات برای آنها خسته کننده است، نشانه کم‌کاری‌ها در ارائه و عدم استفاده از روش‌های مناسب مطابق روحیه و ذوق نوجوانان در دریافت مطالب است.
خزعلی، با بیان اینکه ورود فضای مجازی به زندگی انسان باعث شده است که بسیاری از واژگان تعریف واقعی خود را از دست بدهند و گاه تعاریف ثانویه پیدا کنند، ادامه داد: باید دوباره ادبیات را به جایگاه واقعی و مطلوب گذشته خود رساند زیرا همانطور که گفته شد با فاصله گرفتن از ادبیات اصیل فارسی هویت و حکمت نیز کم رنگ و نوجوانان به پوچی گرایش پیدا می‌کنند و این زنگ خطری است که باید هر چه سریع‌تر برای آن چاره اندیشی کرد.
وی تصریح کرد: سعی خواهیم کرد تا مساله جشنواره پروین اعتصامی پیگیری و دوباره احیاء و با کیفیت بهتری نسبت به گذشته برگزار شود. زنان در حوزه ادبیات و نویسندگی بسیار پیشرفت کرده‌اند و در این عرصه و حداقل در مقیاس کمی شکاف جنسیتی به‌طور کامل از بین رفته است؛ اگرچه شاید از نظر کیفیت تفاوت‌هایی به دلیل مشغله‌های چندگانه بانوان وجود داشته باشد.
ایرنا
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، انسیه خزعلی، حقوق زنان،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
زن و خانواده
V
آرشیو