طرز تهیه شیرینی بادام مخصوص عید مرحله به مرحله

عید داره میاد و یکی از لذت بخش ترین کارهایی که میشه تو اسفند انجام داد درست کردن شیرینی های عیده، قبول دارین؟ این شیرینی که در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میذارم یه شیرینی خیلی خوشمزه و آسونه و موندگاری طولانی ای هم داره امیدوارم برای عید درستش کنین و از طعم و مزه اش لذت ببرین.
طرز تهیه شیرینی بادام مخصوص عید مرحله به مرحله
1397/12/18 - 11:24
تاریخ و ساعت خبر:
12847
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - عید داره میاد و یکی از لذت بخش ترین کارهایی که میشه تو اسفند انجام داد درست کردن شیرینی های عیده، قبول دارین؟ این شیرینی که در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میذارم یه شیرینی خیلی خوشمزه و آسونه و موندگاری طولانی ای هم داره امیدوارم برای عید درستش کنین و از طعم و مزه اش لذت ببرین.
مواد لازم برای تهیه شیرینی بادام
۱۰۰ گرم کره
۱/۲ پیمانه شکر
۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای
۱ عدد تخم مرغ
۱/۲ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
نوک قاشق چایخوری وانیل
۱ و ۱/۲ پیمانه آرد سفید
۱ قاشق غذاخوری آب داغ
۱/۸ قاشق چایخوری نمک
۱ پیمانه بادام
مراحل تهیه شیرینی بادام
برای شروع کره که در دمای اتاق نرم شده رو با شکر سفید و شکر قهوه ای به وسیله ی همزن میزنیم تا کاملا یکنواخت و کرمی شکل بشن.
حالا تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کرده و با همزن به زدن ادامه میدیم و بعد وانیل رو هم اضافه کرده و هم میزنیم.
بیکینگ پودر و آب رو داخل یه کاسه با هم مخلوط کرده و بعد به مایه شیرینی اضافه میکنیم و با همزن میزنیم.
حالا آرد و نمک رو اضافه میکنیم و با یه قاشق مواد رو مخلوط میکینم تا یکنواخت بشن.
در نهایت بادامی که خردش کردیم رو هم اضافه کرده و با قاشق همشون میزنیم تا یه مخلوط یکنواخت بدست بیاد.
حالا با دستتون گلوله هایی کوچکتز از گردو از مایه برداشته و با فاصله روی کاغذ روغنی میذاریم.
حالا گلوله هارو برای مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه گرم کردیم میذاریم تا بپزن. همین که زیرشون در حال طلایی شدن بود از فر درشون بیارین. شیرینی ها وقتی تازه از فر درمیان و هنوز داغن نرم هستن ولی بعد سرد شدن تردو خوشمزه میشن. پس دقت کنین تا به هوای ترد شدن بیش از حد داخل فر نپزینشون.
شیرنی پفکی گردویی از اون شیرینی هاست که با همه ساده بودنش خیلی…
حالا شیرینی بادام خوشمزه تون حاضره … نوش جان
وب سایت دو نفره
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
شیرینی,بادام,عید,آشپزی,خوشمزه,
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سبک زندگی
V
آرشیو