کد خبر: 174511 تاريخ انتشار: 1402/07/10 - 12:34
«آش کلم برگ تبریزی»، عصرانهای بی رقیب برای روزهای پاییزی
آش کلم برگ به روشهای مختلفی در شهرهای ایران تهیه میشود، اما رسپی آش کلم برگ تبریزی بسیار خاص و متفاوت است.
آش کلم برگ تبریزی یک آش بسیار متنوع و لذیذ است که اصالت ان برمی گردد به شهر زیبای تبریز و طعمی بینظیر دارد.
آش کلم برگ به روشهای مختلفی در شهرهای ایران تهیه میشود، اما رسپی آش کلم برگ تبریزی بسیار خاص و متفاوت است.
این اش در بین تبریزیها از محبوبیت زیادی برخوردار است.
مواد لازم برای تهیه آش کلم برگ:
بلغور گندم ۱ پیمانه
نخود ۱ پیمانه
لوبیا چیتی ۱ پیمانه
برنج ۱ پیمانه
کلم برگ سفید ۱ عدد
سبزی آش ۵۰۰ گرم
هویج ۳ عدد
پیاز ۲ عدد
کشک و نعنا داغ و پیاز داغ به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه:
پیاز داغ پر زردچوبه درست میکنیم و حبوبات را به همراه بلغور را اضافه کنید و چند لیوان آب روی آنها بریزید و اجازه دهید تا حبوبات پخته و نرم شود.
بعد از گذشت یک ساعت برنج را اضافه میکنیم.
چند دقیقه بعد کلم برگ خرد شده و هویج نگینی را نیز اضافه کنید و اجازه میدهیم آش جا بیفتد.
بعد از گشذت یک ساعت سبزی را اضافه میکنیم.
در آخر اجازه میدهیم اش کاملا بپزد و به لعاب بیفتد.
نمک غذا را در آخر اضافه میکنیم و کشک را هم با اش هم میزنیم و بعد از ۱۰ دقیقه اش شما آماده است.
فرارو
انتهای پیام/ن