کد خبر: 194793                      تاريخ انتشار: 1403/04/03 - 12:31
طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی گرجستانی !
 
طرز تهیه سالاد بادمجان کبابی گرجستانی را در ادامه خواهید خواند. این سالاد پیش‌غذایی خاص و خوشمزه است.
 
سالاد بادمجان کبابی گرجستانی، یک غذای خوشمزه و پرطرفدار است که به‌دلیل طعم دودی بادمجان و سس گردو، طعمی منحصربه‌فرد دارد. این سالاد را می‌توانید به‌عنوان پیش‌غذا یا غذای اصلی سرو کنید.
مواد لازم جهت تهیه سالاد بادمجان کبابی:
۳ عدد بادمجان
۱ عدد فلفل دلمه‌ای
۱ عدد پیاز
۱/۲ پیمانه گردو خرد شده
۳ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
۲ قاشق غذاخوری رب انار
۲ حبه سیر رنده شده
۱/۴ پیمانه روغن زیتون
آبلیمو به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
مرحله اول تهیه سالاد بادمجان کبابی:
بادمجان‌ها را شسته و به صورت حلقه‌ای برش دهید. سپس روی آن‌ها نمک بپاشید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا تلخی آن‌ها گرفته شود. فلفل دلمه‌ای را نیز به صورت حلقه‌ای برش دهید.
مرحله دوم:
بعد از ۳۰ دقیقه، بادمجان‌ها را بشویید و با دستمال کاغذی خشک کنید. سپس آن‌ها را به همراه فلفل دلمه‌ای روی سینی فر بچینید و به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد کباب کنید.
مرحله سوم:
در همین حین، پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه‌ای با کمی روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
مرحله چهارم:
گردو، جعفری، رب انار، آبلیمو، نمک و فلفل سیاه را به پیاز و سیر اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. بعد از اینکه بادمجان‌ها و فلفل دلمه‌ای کباب شدند، آن‌ها را از فر خارج کرده و کمی خنک کنید.
مرحله پنجم:
بادمجان‌ها و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید. بادمجان‌ها و فلفل دلمه‌ای خرد شده را به همراه مخلوط پیاز و سیر در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
مرحله آخر:
سالاد را به خوبی مخلوط کنید تا تمام مواد به طور یکنواخت پخش شوند. سالاد را به دلخواه تزیین کنید و سرو کنید.
فرارو
انتهای پیام/ن