کد خبر: 197540                      تاريخ انتشار: 1403/06/13 - 09:55
خبرگزاری زنان ایران
صندوق قرض الحسنه مساجد و آغاز زندگی مشترک
 
تبریز- صندوق های قرض الحسنه در مساجد منشا خیر و برکات هستند و اعضای آن ها با اندک پس انداز خود و سهیم شدن در آن هر ماه، هم گره از کار خود گشوده و هم موجب آغاز زندگی زوج ها و رونق کسب و کار خانگی بسیاری از مردم در محلات به خصوص بانوان شده اند.
 
از آذربایجان شرقی،فرمانده پایگاه سمیه هادی شهر گفت: صندوق های قرض الحسنه در مساجد و پایگاه ها چند سالی است که به عنوان محور اساسی از سوی بسیج سازندگی و با تلاش بسیجیان فعالیت دارد و توانسته است در مدت کمی که از تاسیس آن ها می گذرد مشکلات بسیاری را حل کند.
صندوق هایی که منشا خیر و برکات هستند و اعضای آن ها با اندک پس انداز خود و سهیم شدن در آن هر ماه، هم گره از کار خود گشوده و هم موجب رونق کسب و کار خانگی بسیاری از مردم در محلات به خصوص بانوان شده اند.
فرمانده پایگاه سمیه شهر هادیشهر در گفت و گو با خبرگزاری بسیج در خصوص فعالیت چندین صندوق قرض الحسنه در این پایگاه گفت: سال ۱۳۹۷ اولین صندوق قرض‌الحسنه را ایجاد کردم که هدفم فقط کمک به خانم های نیازمند پایگاه بود.
فاطمه خدادادی بیان نمود: دومین صندوق را هم در سال ۱۳۹۸ تاسیس کردم که بخشی از این صندوق را آقایان تشکیل داده اند و هدف ما اول کمک به زنان بد سرپرست یا خانواده معتادان بود.
وی گفت: کارمان ر ابا ایجاد کلاس های آموزشی رایگان خیاطی برای زنان بد سرپرست آغاز کردیم بعد با عضو گیری در صندوق قرض‌الحسنه و دادن وام و گرفتن چرخ خیاطی کارشان را ادامه و کسب درآمد کردند و ماهم از این‌ خانواده ها حمایت کردیم.
خدادادی افزود: همچنین از خانواده هایی که کارهای هنری یا مشاغل خانگی مانند عرق گیری و .. دارند با برگزاری نمایشگاه و معرفی به نمایشگاه از کار آن ها حمایت می کنیم.
وی با بیان اینکه اشتغالزایی در عرصه های خیاطی، آرایشگری، قالی بافی، مشاغل خانگی، کارهای هنری، عروسک بافی و .. نیازمند حمایت است، اظهار کرد: با دادن وام های قرض‌الحسنه و ایجاد اشتغال از این نوع مشاغل و افراد حمایت می کنیم.
خدادادی بسیج سازندگی را تنها حامی اشتغال خانگی و کسب و کار عنوان و بیان کرد: حمایت ما فقط از سپاه و بسیج سازندگی ناحیه بود که اعضای صندوق یا افرادی که مجوز کسب و کار داشتند با دریافت وام ۴ یا ۲درصدی اشتغال زایی کردن برای خود مفازه و اشتغال دایر کردند.
وی به راه اندازی صدوق خیرین در پایگاه هم اشاره کرد و گفت:در پایگاه صندوق خیرین ایجاد کردیم که اعضای پایگاه نفری با۲۰هزار تومان شروع کردیم که آلان ۱۰۰تومان شده است و هدف ما از ایجاد این صندوق هم کمک به نیازمندان محله در قالب پرداخت قبض، بیمه، کمک به جهیزیه، تحصیل، تامین دارو و ... است.
این فرمانده بسیجی ادامه داد: عروس و دامادی هزینه کافی برای تشکیل زندگی نداشتند گروه جهادی پایگاه سمیه خانه ای رایگان هماهنگ و آن رنگ کرده و کمک هزینه برای جهیزیه اهدا و به مشهد مقدس راهی کردند.
خدادادی همچنین تهیه لباس های نو و دست دوم تازه را از دیگر کارهای خیر اعضای جهادی گروه خود نام برد که برای روستاهای محروم ارسال می شود.