کد خبر: 209546                      تاريخ انتشار: 1403/08/13 - 10:27
۵ ماده غذایی که پوستتان را جوان و شاداب می‌کند
 
طراوت پوست با گذر زمان و افزایش سن روز به روز کمتر می‌شود. در این میان برخی عوامل نیز وجود دارند که ممکن است این فرایند را تسریع کنند؛ بنابراین می‌توان با اتخاذ راهکارهایی از بین رفتن طراوت پوست را به تاخیر انداخت.
 
قرار گرفتن در معرض نور خورشید، میزان آنتی‌اکسیدان موجود در خون شما را کاهش خواهد داد؛ به همین دلیل بهتر است تا سطح آنتی اکسیدان خون را همیشه بالا نگه دارید چراکه این ماده می‌تواند به سلامت پوست کمک کرده و از آن در برابر نور خورشید و سایر خطرات محافظت کند.
_ انواع چای: بسیاری از محصولات مراقبت از پوست حاوی عناصر موجود در چای سبز هستند. این عناصر و ترکیبات منجر به حذف رادیکال‌های آزاد در بدن و دوباره فعال کردن سلول‌های خونی در لایه بالایی پوست می‌شوند. محققان می‌گویند مصرف چای سبز برای مبتلایان به پسوریازیس که دچار عوارض پوستی هستند، مفید است. البته فقط چای سبز این خاصیت را ندارد. بابونه نیز دارای خواص ضد التهابی و مرطوب کنندگی پوست است و در عین حال منجر به بهبود خاصیت ارتجاعی پوست می‌شود. چای سیاه نیز غنی از فلاونوئیدها برای جلوگیری از التهاب‌های پوستی است.
_ عسل: جای تعجب نیست که عسل می‌تواند پوست خشک را به زندگی بازگرداند. تحقیقات نشان داده‌اند که عنصر موجود در عسل منجر به درمان زخم‌ها و سوختگی‌ها می‌شود ضمن این که التهاب و عفونت را نیز از بین می‌برد.
_ شکر قهوه‌ای: پوستی که به طور مرتب، پوسته پوسته می‌شود. پوستی سالم است چه از نظر کارکرد و چه از نظر ظاهر؛ این امر باعث می‌شود که پوست بتواند راحت‌تر نفس بکشد و بعد از مدتی درخشندگی خاصی داشته باشد و همچنین پوست نرم‌تر شود. با استفاده از اسکراب شکر قهوه‌ای می‌توانید پروسه پوسته پوسته شدن را انجام دهید. شکر قهوه‌ای دارای مقداری اسید گلایکولیک است، یک اسید هیدروکسید که برای داشتن پوستی سالم بسیار مهم است. اسید گلایکولیک طبیعی نه تنها باعث بهبود پوست می‌شود بلکه از آن در برابر سموم نیز محافظت می‌کند.
_ گیلاس: وجود آنتی اکسیدانی با نام ملاتونین در گیلاس سبب می‌شود تا این میوه خوشمزه، از پوست در مقابل اشعه فرابنفش خورشید محافظت کند. همچنین این ماده به ترمیم پوست‌هایی که دچار آفتاب سوختگی شده‌اند کمک می‌کند. به علاوه، وجود ویتامین ث در این میوه، باعث افزایش تولید کلاژن و جلوگیری از چین و چروک‌های پوست می‌شود.
_ قارچ: قارچ که به عنوان ماده‌ای سرشار از پروتئین شناخته می‌شود، حاوی موادی همچون سلنیوم برای محافظت از پوست است. در میان مواد غذایی مصرفی، قارچ حاوی بیشترین میزان سلنیوم است. وجود ماده‌ای همچون گلوتاتیون پراکسیداز بیشترین میزان آنتی اکسیدان بدن را تامین می‌کند. این ماده، از آسیب به سلول‌های پوستی که به واسطه اشعه خورشید پیش می‌آید، پیشگیری می‌کند. همچنین، قارچ سرشار از ویتامین B است که عاملی برای شادابی پوست و جوان ماندن آن به حساب می‌آید.
خرآنلاین
انتهای پیام/ن