کد خبر: 209872                      تاريخ انتشار: 1403/07/25 - 09:28
آتش شمر زمانه بر چادرهای بیماران غزه/ مجامع حقوق بشری همچنان در خواب
 
آتشی که به جان چادرهای مجتمع بیمارستانی الاقصی در غزه افتاد با بمباران رژیم صهیونیستی رخ داد و این اقدام علاوه بر هدف قرار دادن بیماران و کادر درمان، منجر به آتش‌سوزی چادر آوارگان فلسطینی و سوزاندن مردم آن شد. این جنایت به‌قدری هولناک بود که حتی صدای بی‌بی‌سی را هم در آورد.
 
امیرحمزه نژاد : جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان هر روز ابعاد تازه‌ای به خود می‌گیرد. عمق این جنایات آنقدر بالاست که حتی همپیمانان این رژیم کودک‌کش نیز بعضا با همه حمایت‌های بی‌چون و چرا از صهیونیست‌ها نمی‌توانند در برابر افکارعمومی از این موارد پشتیبانی کنند.
آتشی که به جان چادرهای مجتمع بیمارستانی الاقصی در غزه افتاد با بمباران رژیم صهیونیستی رخ داد و این اقدام علاوه بر هدف قرار دادن بیماران و کادر درمان، منجر به آتش‌سوزی چادر آوارگان فلسطینی و سوزاندن مردم آن شد. این جنایت به‌قدری هولناک بود که حتی صدای بی‌بی‌سی را هم در آورد.
این جنایت جنگی در حوالی سالگرد جنایت بیمارستان المعمدانی رخ داد. سال گذشته در چنین روزهایی ارتش اسرائیل بیمارستان المعمدانی غزه را بمباران کرد که باعث شد تنها در یک ساعت، بیش از 1000 نفر شهید و زخمی شوند.
در تصاویر آتش گرفتن چادرها و مردمی که سعی می کنند آتش را خاموش و برخی از افراد را که در آتش گرفتار شده اند نجات دهند،‌ یک فیلم بیش از سایر تصاویر در شبکه های اجتماعی بازتاب داشته است. در این تصویر یکی از بیماران این بیمارستان که دست‌های خود را بالا گرفته و ناله می‌کند در آتش دیده می‌شود.
جوان ۱۹ ساله‌ای که درتصاویر به وضوح مشخص است که هنوز در دستانش سرم است و در این آتش می سوزد، «شعبان الدلو»‌ است. دانشجوی برنامه‌نویسی که به همراه خانواده‌اش طی یک‌سال گذشته پس از رانده شدن از منزل‌شان پنج بار ناچار به جابجا شدن در غزه شده بود. وی در آن شب مرگبار در بمباران چادر پناهندگان توسط صهیونیست‌های غاصب، زنده زنده در آتش سوخت!
بی بی سی فارسی در این راستا از زبان شاهدان عینی گزارش داد:‌ «شاهدان حمله هوایی اسرائیل و آتش‌سوزی متعاقب آن در یک اردوگاه چادری در مجتمعی بیمارستانی در غزه در گفتگو با بی‌بی‌سی از وحشت و احساس درماندگی خود با دیدن مردمی که در شعله‌های آتش مجروح یا کشته شدند سخن گفته‌اند. یک مادر آن را «یکی از بدترین صحنه‌هایی که دیده‌ایم» توصیف کرد و یک دختر مجروح گفت صدای فریاد کسانی را شنید که مردم سعی داشتند آنها را از چادر بیرون بکشند.»
ارتش رژیم صهیونیستی مدعی بود که نیروهای حماس در محیط بیمارستان حضور داشتند اما بی‌بی‌سی می‌گوید: «گروه "پزشکان بدون مرز" (ام‌اس‌اف) که اعضای آن در الاقصی کار می‌کنند، به بی‌بی‌سی گفت که از وجود حماس خبر ندارد و افزود که "بیمارستان به‌عنوان یک محل درمان عمل می‌کند." آژانس امور انسان دوستانه سازمان ملل در بیانیه‌ای گفت "مردم در اثر سوختن مردند".»
رژیم صهیونیستی به بهانه حضور نیروهای حماس در محیط های بیمارستانی و آموزشی بارها به این مراکز حمله کرده و در نتیجه مردم بیگانه بارها و بارها به طور فجیع و دلخراشی شهید و زخمی شده‌اند. در ماجرای بیمارستان المعمدانی که رژیم صهیونیستی در ابتدا بمباران این مرکز درمانی را انکار می کرد نیز همین روش صورت گرفت و از آن زمان به بعد رژیم صهیونیستی که حمایت همپیمانان و سکوت مجامع حقوق بشری را مشاهده می‌کرد بدون هیچ ابایی اقدام به کشتار مردم بی گناه غزه کرد.
جنایات این رژیم درحالی است که هنوز مجامع حقوق بشری و سازمان ملل سکوت کرده و واکنش درخور توجهی از سوی آن‌ها دیده نمی‌شود. تنها چیزی که از سوی سازمان ملل دیده می شود نوعی تاسف کلامی است. این در شرایطی است که اگر فرد و رژیم دیگری در این حوزه بود به عنوان جنایتکار جنگی شناخته و در محافل و محاکم حقوق بشری محکوم و مجرم شناخته می‌شد.