کد خبر: 211258 تاريخ انتشار: 1403/09/22 - 12:25
طرز تهیه زرشک پلو با مرغ رولی شکم پر
زرشک پلو با رول مرغ شکم پر یکی از انواع غذاهای لاکچری رستورانی است که با رسپیهای متنوعی درست میشود.
زرشک پلو مجلسی یکی از محبوبترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی از آن استفاده میکنند.
زرشک پلو با رول مرغ شکم پر یکی از انواع غذاهای لاکچری رستورانی است که با رسپیهای متنوعی درست میشود.
با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای ایرانی به شیوه جدید به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۳ عدد
زرشک سرخ شده ۳ قاشق غذا خوری
زردچوبه نصف قاشق چای خوری
پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری
فلفل پولبیبر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
پسته و خلال بادام در صورت دلخواه
مواد لازم برای سس
پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ
گوجه فرنگی رنده شده ۳ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
آب زعفران ۳ قاشق غذا خوری
آب پرتقال یک سوم لیوان
قند ۱ تا ۲ عدد اختیاری
عصاره سبزیجات ۱ عدد
کره ۱ قاشق غذا خوری
زردچوبه نصف قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به اندازه لازم
مواد لازم برای برنج
برنج ۴ پیمانه
سیب زمینی رنده شده ۲ عدد
نمک به میزان لازم
زرشک سرخ شده برای تزیین
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه زرشک پلو با رول مرغ شکم پر ابتدا سینه مرغ تمیز شده را میکوبیم تا کمی نازک شود. بعد درون ظرفی جدا سینه مرغ را با تمام ادویههای ذکر شده مزه دار میکنیم و روی یک سطح صاف سلفون پهن میکنیم.
مرحله دوم
زرشک تفت داده شده را به صورت یک نوار روی مرغها میچینیم و بعد مرغها را رول میکنیم و گوشههای آن را خوب میبندیم و میگذاریم در داخل فریزر به مدت یک ساعت بماند. در این فرصت سس مرغ را آماده میکنیم.
مرحله سوم
اول پیاز را شسته و پوست میکنیم و خرد میکنیم. سپس یک تابه برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار میدهیم تا داف شود. پیاز را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم تا طلایی شود. زردچوبه را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم.
مرحله چهارم
یک تابه دیگر برداشته و با کمی روغن روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. گوجه خرد شده و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و تفت میدهیم. بعد از این که مواد خوب سرخ شد، پیاز و ادویه سرخ شده را به آن اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
سپس کمی آب اضافه میکنیم و میگذاریم که سس با دمای پایین جا بیفتد و گوجه فرنگیها به طور کامل پخته شود. حالا مرغ رول شده را از فریزر در میآوریم و کمی آرد به آن میزنیم و سرخ میکنیم.
مرحله ششم
خوب که همهی اطراف مرغ سرخ شد میگذاریم به مدت یک ساعت در سس آماده شده در دمای کم بپزد. در این فاصله برنج را آماده میکنیم. برای این کار، یک قابلمه را با مقداری آب روی حرارت قرار میدهیم تا جوش آید.
مرحله هفتم
برنج را که یک ساعت قبل با کمی آب و نمک خیس کردهایم، درون آب جوش میریزیم و با کمی نمک میگذاریم تا بپزد. وقتی برنج نیم پز شد، آن را آبکش کرده و کنار میگذاریم. سیب زمینیها را شسته و پوست کرده و رنده میکنیم.
مرحله هشتم
با دست فشار میدهیم تا آب آن گرفته شود. به سیب زمینیها زعفران و روغن و کمی نمک اضافه کرده و مخلوط میکنیم. یک قابلمه برداشته و سیب زمینیها را ته قابلمه میریزیم. سپس برنج آب کش شده را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا دم بکشد.
مرحله نهم
کمی از برنج را درون یک کاسه ریخته و زعفران و زرشک سرخ کرده را به آن اضافه میکنیم. سپس برنج را درون یک دیس میکشیم و با برنج زعفرانی و زرشک تزیین میکنیم. مرغها را هم همراه با سس کنار برنج یا جدا در ظرف دیگر میریزیم و سرو میکنیم.
فرارو
انتهای پیام/ن