کد خبر: 211417 تاريخ انتشار: 1403/09/26 - 12:25
دستور تهیه چیکن آلاکینگ
در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع نان شکم پر خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
امروز قصد داریم دستور تهیه چیکن آلاکینگ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز
سینة مرغ بدون استخوان.....٤ تکه
کره..... ١٠٠ گرم
قارچ...... ٢٥٠ گرم
فلفل دلمهای قرمز و سبز از هر کدام .....١ عدد
نمک و فلفل..... به میزان لازم
خامة صبحانه...... ۱۵۰ گرم
زردة تخممرغ ..... ٤ عدد
جعفری و گشنیز خرد کرده...... از هر کدام یک قاشق سوپخوری
پیازچة خرد کرده....... ٥ ساقه
پنیر موزارلا رندهکرده دالیا....... ۲۰۰ گرم
روشتهیه
مرغها را مکعبی خرد کنید و کره را در تابة مناسبی بریزید آنگاه قارچ، فلفلهای دلمهای، مرغ، نمک و فلفل را در تابه بریزید و ١٥-٢٠ دقیقه تفت دهید. سپس خامه را بیفزائید و بعد زردة تخممرغها را افزوده و پیوسته هم بزنید. حالا جعفری، گشنیز، پیازچه و پنیر را اضافه کنید و تابه را از روی حرارت بردارید و در صورت دلخواه همراه با نانهای ساندویچی میل کنید.
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/ن