کد خبر: 211447                      تاريخ انتشار: 1403/09/27 - 12:27
طرز تهیه ته‌چین گوشت و سبزیجات
 
امروز قصد داریم طرز تهیه ته‌چین گوشت و سبزیجات را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
 
مواد مورد نیاز
گوشت بی‌استخوان.......۵۰۰ گرم، قیمه شده
پیاز درشت...... یک عدد، نگینی خرد شده
روغن مایع...... یک قاشق سوپخوری
آب جهت پخت گوشت.......۲ پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه...... به مقدار لازم
کره...... صد گرم
هویج...... یک پیمانه، نگینی خردشده
نخودفرنگی........۱۵۰ گرم
برنج.....۳ پیمانه
آب ..... جهت پخت برنج
به ازای هر پیمانه برنج....... یک و نیم پیمانه
عصاره مرغ یا گوشت........۲ عدد
روش‌تهیه
گوشت را با پیاز و روغن تفت داده و نمک، فلفل و زردچوبه بزنید. آب را اضافه کرده بگذارید تا گوشت بپزد. کره را در قابلمه‌ی مناسبی جهت پخت برنج آب کرده، هویج و نخودفرنگی را در آن کمی تفت دهید. برنج شسته شده و نمک و فلفل را اضافه کرده، تفت دهید. آب و عصاره‌ها را اضافه کنید و بگذارید بپزد تا جایی که آب آن کشیده شود ولی آن را دم نکنید. گوشت پخته را کف قالب گرد ساده و دیواره بلند و یا ماهی‌تابه تفلون چرب شده بچینید و برنج آماده را داخل آن بریزید، کاملاً فشار دهید و آب گوشت را روی برنج بدهید. روی برنج را با کاغذ روغنی خیس کرده بپوشانید و چند حفره روی آن ایجاد کنید؛ و در فر گرم شده با ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روی پنجره‌ی وسط فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید. سپس از فر خارج کرده و پس از کمی خنک شدن در ظرف مورد نظر برگردانید.
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/ن