|
زینب کبری(س) پیامآور نهضتی بود که پیام آزادگی و انسانیت را در گوش تاریخ فریاد زد |
|
پرستاربودن حضرت زینب (س) از همه والاتر وبرتر است. خصوصاً آن زمان که زینب کبری (س) دغدغه انتشار خبر وقایع کربلا و جهانی شدن نهضت حسینی را داشت و درپی آن بود تا در برابر تحریفهای بنی امیه، قیام امام حسین (ع) به به عنوان یک انقلاب معرفی کند و در همین زمان، همه زنها و بچهها را دورهم جمع نگه داشت، هم جانشان را حفظ کرد و هم دردها و رنج هایشان را در خدمت توسعه مکتب قرار داد. |
|
از همدان : مرضیه جباری طلبه سطح سه حوزه علمیه در طی مصاحبه سالروز ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار را یادآور گذشت و فداکاری وایثار این بانوی نمونه در واقعه کربلا عنوان نمود و افزود: روز پرستار نماد و یادآوریس تا از زحمات عزیزانی که شبانهروزی برای تسکین بیماران و خدمت به آنان تلاش می کنند تقدیر نمود.
وی ادامه داد:وجود مقدس حضرت زینب (س) پس از قیام اباعبدالله (ع)، انقلاب دوم کربلا را رهبری کرد و در این وادی، دردها، رنجها و حوادثی را متحمل شد که اگرچه هرکدام مستند به مناسبت خاصی در تقویم تاریخ هم هستند، اما با هیچ مصیبتی قابل قیاس نیستند.
جباری افزود: از ویژگیهای خاص زینب کبری (س) در ایام اسارت یتیم داری و کفالت از ایتام، صبر و بصیرت سیاسی ویژگیهای خاص زینب کبری (س) در ایام اسارت بود.
این فعال بسیجی افزود: مسئله پرستاری زینب کبری (س) ازحضور مبارک امام چهارم (ع) را میتوان به عنوان برترین والاترین اقدام زینب کبری برشمرد تا جایی که روز ولادت ایشان هم به نام روز پرستار نامگذاری شد تا نشان ماندگاری از همین موضوع باشد.
مرضیه جباری خاطر نشان کرد:پرستاربودن حضرت زینب (س) از همه والاتر وبرتر است. خصوصاً آن زمان که زینب کبری (س) دغدغه انتشار خبر وقایع کربلا و جهانی شدن نهضت حسینی را داشت و درپی آن بود تا در برابر تحریفهای بنی امیه، قیام امام حسین (ع) به به عنوان یک انقلاب معرفی کند و در همین زمان، همه زنها و بچهها را دورهم جمع نگه داشت، هم جانشان را حفظ کرد و هم دردها و رنج هایشان را در خدمت توسعه مکتب قرار داد.
جباری در پایان گفتگو اضافه کرد.زینب کبری(س) پیامآور نهضتی بود که پیام آزادگی و انسانیت را در گوش تاریخ فریاد زد و شریکی اثرگذار برای برادر بزرگوار خود حضرت امام حسین(ع) در نهضت عاشورا بود؛ چرا که به واقع اگر زینب نبود کربلا در کربلا میماند.
انتهای پیام/* |