کد خبر: 150216 تاريخ انتشار: 1402/04/08 - 10:21
گراتن عربیتا + دستور تهیه
در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع گراتن خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.
امروز قصد داریم طرز تهیه گراتن عربیتا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
روغن زیتون...... به میزان لازم
سیر له کرده.... ۱ عدد
فلفل چیلی خشک خرد کرده...... ۲ عدد
گوجه خرد کرده ......۴۰۰ گرم
نمک..... به میزان لازم
پاستا پنه.... ۵۰۰ گرم
جعفری ریز خرد کرده.... ۱ شاخه
مخلوط پودر سیر و پودر پیاز .... یک دوم قاشق چایخوری
زردة تخممرغ...... ۱ عدد
سس سفید..... ۱۰۰ گرم
سس بشامل.... ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلا رنده کرده... ۲۵۰ گرم
روشتهیه
قدری روغن زیتون کف تابة مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید. سیر و فلفل چیلی را اندکی تفت دهید. آنگاه گوجهفرنگی را بیفزائید و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا آب گوجه گرفته شود. حالا در این فاصله پاستا را بپزید و در صافی بریزید. سپس جعفری، پودر سیر، پیاز و پاستا را به سس افزوده و پس از مخلوط کردن از روی حرارت بردارید و با زرده تخممرغ کاملا مخلوط کنید. اینک اندکی سس سفید، کف ظرف مناسبی بریزید و نیمی از پاستا را اضافه کنید. سپس مقداری سس بشامل و پنیر بریزید و این کار را یکبار دیگر تکرار کنید. حالا گراتن را با دمای ۲۰۰ درجة سانتیگراد در فر گرم کرده؛ به مدت ۸-۱۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید تا سطح آن طلایی شود.
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/ن