|
قطعنامه ای برای سرکوب دانشجویان آمریکایی صادر نمی شود؟ |
|
اگر این حادثه حمله پلیس آمریکا به دانشجویان برای هر یک از کشورهای دیگر خصوصا ضدغربی صورت می گرفت که نظیر آن کمتر وجود دارد، آمریکا و هم پیمانانش انواع قطعنامه های حقوق بشری را علیه این کشورها صادر می کردند. |
|
امیرحمزه نژاد: اتفاقاتی که در دانشگاه های ایالت های جنوبی آمریکا رخ داد دقیقا سرکوب و برخورد قهرآمیز با یک مطالبه آزاد بود. در این برخورد خشونت آمیز با دانشجویان، زنان، اساتید و منتقدان برخورد شدیدی صورت گرفت.
صحنه ای که یک استاد زن دانشگاه به نحوه برخورد با یک دانشجو توسط پلیس شکایت می کند و سپس پلیس با اینکه می داند وی استاد دانشگاه است اما او را نیز نقش بر زمین می کند و دستبند می زند دقیقا آزادی در قلب آکادمی قربانی می شود.
تک تیراندازهایی که بر بام ها مستقر شدند و دانشجویان را نشانه گرفته اند به خوبی از فضای امنیتی این واقعه خبر می دهد.
انتقاد دانشجویان به نسل کشی مردم غزه و کشتار کودکان و افراد بی گناه برای آمریکا و کشورهای غربی چون آلمان جرم است! اما اگر همین دانشجویان مدافع همجنسبازی باشند مورد حمایت قرار می گیرفتند.
چندی پیش بود که یک فرد عراقی الاصل اقدام به قران سوزی و توهین به مقدسات و اعتقادات بیش از ۷ میلیارد نفر مسلمان کرد اما نه تنها با وی برخوردی نشد بلکه حمایت و چندین بار اقدام خود را تکرار کرد.
اگر این حادثه حمله پلیس آمریکا به دانشجویان برای هر یک از کشورهای دیگر خصوصا ضدغربی صورت می گرفت که نظیر آن کمتر وجود دارد، آمریکا و هم پیمانانش انواع قطعنامه های حقوق بشری را علیه این کشورها صادر می کردند.
قصه حقوق بشر غربی آنقدر ماجرای لوث و دوگانه ای است که دیگر حنای آن برای هیچ کسی رنگی ندارد.
حقوق بشر در غرب ابزاری شده که علیه کشورهای دیگر با سیاست جنگ نرم مورد استفاده قرار می گیرد و ماهیت انسانی خود را به شکل سیاسی تغییر داده است.
غرب با این ابزار تنها سعی در تحت فشار قرار دادن دیگر کشورها دارد و درحالی که خود آن را بیش از پیش از بین برده است. اما سیاست حمایت از اسراییل که جنایت جنگی را در فلسطین اشغالی با قصاوت تمام انجام می دهد و قصد پاکسازی نژادی دارد حالا همه این پرده ها را کنار زده است و بیداری مردمی را در این راستا مشاهده می کنیم.
انتهای پیام/* |