|
یوم الله 15 خرداد منشا حرکت، پویایی و امید حیات جوامع بشری |
|
ابوالفتحی با بیان اینکه یکی از روزهای یوم الله ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ می باشد که در آن یک امداد الهی رخ داد و در پهنای تاریخ ماندگار شده است، عنوان کرد: یوم الله 15 خرداد منشا حرکت، پویایی و امید حیات جوامع بشری می باشد. |
|
مروارید ابوالفتحی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری زنان ایران در شهرستان نهاوند اظهار کرد: قیام ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ با راهپیمایی مردم بعضی از شهرهای ایران به خاطر اعتراض به دستگیری امام خمینی(ره) توسط حکومت پهلوی آغاز شد و به خاطر این تجمع و تظاهرات تعداد زیادی از مردم کشته و شهید و یا
وی گفت: محمد رضا پهلوی شاه وقت ایران دستور به دستگیری امام خمینی(ره) به خاطر سخنرانی او در ۱۳ خرداد که مصادف بود با عاشورای (۱۳۸۳ ق و ۱۳۴۲ ش) در مدرسه فیضیه را داد در این سخنرانی امام خمینی(ره) حکومت وقت را به حکومت یزید تشبیه کرده بودند.
این کارشناس سیاسی ادامه داد: امام خمینی(ره) به خاطر کشته شدن گروهی از مردم این روز ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ را برای همیشه تعطیل رسمی در تقویم جمهوری اسلامی اعلام کردند و این روز به یادگار ماند.
وی با بیان اینکه قیام ۱۵ خرداد یک جنبش ماندگار و اثرگذار در تاریخ و نقطه عطفی در کارنامه درخشان انقلاب اسلامی محسوب میشود، ابراز کرد: منظور از نام گذاری بعضی از روزها به نام یوم الله به این علت است که امتیاز و درخشش فوق العاده ای دارد و اتفاقات خاصی در آن روز رقم میخورد.
ابوالفتحی با بیان اینکه یکی از روزهای یوم الله ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ می باشد که در آن یک امداد الهی رخ داد و در پهنای تاریخ ماندگار شده است، عنوان کرد: یوم الله 15 خرداد منشا حرکت، پویایی و امید حیات جوامع بشری می باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) در رابطه قیام ۱۵ خرداد میفرمایند: پانزده خرداد در عین حالی که مصیبت بود لکن مبارک بود برای ملت که به یک امر بزرگی و آن استقلال کشور و ازادی برای همه مملکت منتهی شد.
انتهای پیام/* |