کد خبر: 195276                      تاريخ انتشار: 1403/04/15 - 10:06
گزارشی از نقش سیاسی بانوان در انتخابات
 
مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان به ضرورت مشارکت مردم در انتخابات و حرکت در مسیر تعیین سرنوشت خود، اظهار کرد: هرچه میزان مشارکت در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در کشور بیشتر باشد به همان میزان بر قدرت داخلی و خارجی کشور افزوده خواهد شد.
 
بدون شک مشارکت سیاسی از معیارهای مهم ارزیابی سطح توسعه در هر جامعه است و افزایش مشارکت سیاسی بیانگر کاهش بی‌تفاوتی افراد جامعه نسبت به سرنوشت سیاسی خود و حرکت جامعه به سمت توسعه سیاسی است.
مشارکت حداکثری جامعه در عرصه‌های سیاسی در تقویت یا تضعیف نظام سیاسی هر کشوری اثر قاطع دارد، اگر نظام سیاسی مورد تایید جامعه باشد مشارکت آنها سیستم سیاسی را تقویت می‌کند.
مشارکت گسترده مردم پای صندوق‌های رأی و دقت در انتخاب فرد اصلح با معیارهایی که امامین انقلاب بارها با عبارت‌های مختلف ارائه کرده‌اند، یک وظیفه ملی، انقلابی و دینی است. حضور پرشکوه مردم پای صندوق‌های رأی نشان دهنده قوت، اقتدار و انسجام داخلی و ملی و موجب خنثی شدن توطئه‌های بدخواهان و معاندان جمهوری اسلامی است.
در این میان نقش بانوان به عنوان نیمی از جمعیت ایران در انتخابات پیش‌رو نقشی موثر و تعیین کننده دارد و مشارکت سیاسی آنان شاخص حائز اهمیت در فرآیند توسعه پایدار است.

حضور موثر زنان در روزهای سرنوشت‌ساز
زینب زاله مدیرکل امور بانوان استانداری کردستان به ضرورت مشارکت مردم در انتخابات و حرکت در مسیر تعیین سرنوشت خود، اظهار کرد: هرچه میزان مشارکت در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در کشور بیشتر باشد به همان میزان بر قدرت داخلی و خارجی کشور افزوده خواهد شد.
وی تصریح کرد: رییس جمهوری که با اکثریت آرا انتخاب می‌شود قدرت چانه‌زنی بیشتری در عرصه بین‌المللی دارد و همین پشتوانه قوی مردمی او را در مسیر انجام وظایف کمک خواهد کرد.
وی با عنوان اینکه امروز بیش از هر زمانی نیازمند تبیین درست ضرورت‌های مشارکت در انتخابات و انتخاب اصلح‌ هستیم، گفت: ضرورت‌های مشارکت حداکثری در انتخابات و تاثیرات آن در اقتدار کشور باید برای مردم به ویژه برای نسل جوان باید تبیین شود که البته نقش بانوان در این جهاد تبیین بسیار تعیین کننده و سرنوشت‌ساز است.
وی با اشاره ب*ه اینکه پیشنه تاریخی حضور سرنوشت‌ساز بانوان ثابت کرده که همواره این قشر تاثیرگذار میدان‌دار عرصه‌های مهم در کشور بوده‌اند، عنوان کرد: ورود بانوان به میدان مشارکت‌های سیاسی، پیروی از منویات رهبر معظم انقلاب و کمک به افزایش مشارکت مردم در انتخابات است.
وی اضافه کرد: فرصت زیادی به روز حساس انتخابات باقی‌نمانده است باید از تمام ظرفیت‌های برای به میدان آوردن مردم استفاده کنیم ملت ایران ثابت کرده‌اند در بزنگاه‌های مهم و حساس همیشه پای کار هستند انتخابات جمعه آینده از بزنگاه‌های مهم و حساس در کشور ماست.

تبیین ضرورت‌های مشارکت حداکثری در انتخابات
بتول سرکانی مسوول بسیج جامعه زنان کردستان در مورد ضرورت مشارکت در انتخابات اظهار کرد: بانوان در شناخت افراد و راهبردها و ترغیب مردم به مشارکت حداکثری در انتخابات نقش مهمی دارند.
وی افزود: حضور در انتخابات یک عمل صالح است مهمترین شاخصه در انتخابات پیشرو براساس امر ولایت فقیه مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح است.
وی گفت: مردم به ویژه بانوان باید بر مبنای اندیشه، بصیرت و آگاهی در صحنه انتخابات حضور داشته باشند و با انتخاب اصلح نقش خود را در اداره بهتر کشور ایفا کنند.
وی با بیان اینکه امروز دشمنان تمام توان و تلاش خود را برای جلوگیری از مشارکت آگاهانه و حضور در صحنه ملت ما پای صندوق‌های اخذ رای بکار گرفته است، گفت: دشمن برای ناامید کردن مردم دست روی نقاط حساس می‌گذارد باید با هوشیاری توطئه‌های دشمنان را خنثی کنیم و تمام توان خود را بر تبیین ضرورت حضور و انتخاب اصلح قرار دهیم.

ضرورت استفاده از فرصت‌‌ها
یکی از بانوان فعال در عرصه‌های سیاسی اجتماعی در کردستان با بیان اینکه زنان باید نسبت به تبیین لزوم شرکت در انتخابات و تشویق خانواده خود با شرکت در این عرصه سرنوشت‌ساز گام بردارند، گفت: بانوان در نظام و انقلاب اسلامی جایگاه ویژه‌ای دارد و زمینه حضور آنان در عرصه‌های اجتماعی فراهم است.
کاظمی تصریح کرد: امروز شاهد حضور فعال و گسترده زنان در تمامی عرصه‌های اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی هستیم که این حضور با موفقیت‌های بسیاری همراه بوده است.
وی افزود: باید نسبت به تبیین ضرورت‌های مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح بپردازیم و نقش خود را در ایجاد شور و نشاط انتخاباتی به درستی ایفا کنیم.
این بانوی فعال در عرصه‌های سیاسی اجتماعی در کردستان اضافه کرد: حضور فعال و همراه با آگاهی بانوان پای صندوق‌ها رای موجب تشویق سایر افراد جامعه به ویژه قشر جوان می‌شود.
به گفته وی، بانوانی به عنوان ستون اصلی اصلی خانواده‌ها با قدرت بیان می‌توانند با به میدان آوردن اعضای خانواده‌های خود شور و نشاط سیاسی را در جامعه ایجاد و به تحقق دو شاخصه مهم مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح‌ترین فرد برای زمام‌داری قوه مجریه در دولت چهاردهم کمک کنند.
قدرت تاثیرگذاری و نفوذ بانوان
لیلا حیدری مشاور امور بانوان آموزش و پرورش استان کردستان هم می‌گوید: نقش زنان در انتخابات به اندازه جمعیت آنها که برابر نیمی از کل جمعیت جامعه است نبوده چرا که بانوان در کنار ایفای نقش خود در این عرصه بر نیم دیگر جامعه تاثیرگذار هستند.
وی افزود: بانوان با قدرت تاثیری که روی همسر، فرزندان، پدران و برادران خود دارند می‌توانند در پای صندوق آوردن بخش زیادی از جامعه در روز سرنوشت‌ساز انتخابات تاثیرگذار باشند.
مشاور امور بانوان آموزش و پرورش استان کردستان گفت: مشارکت حداکثری، انتخاب اصلح و صیانت از آرای مردم از مهم‌ترین شاخص‌های برگزاری در انتخابات است.
وی با تاکید براینکه حضور زنان در ابعاد مختلف سیاسی به عنوان نیمی از نیروهای انسانی جوامع بشری از پیش نیازهای توسعه یافتگی سیاسی است، گفت: بعد از برگزاری انتخابات آسیب‌شناسی در مورد علل کاهش مشارکت در انتخابات باید انجام شود.
وی گفت: زنان با توجه به اینکه ۵۰ درصد جامعه را تشکیل می‌دهند از این رو باید به سرنوشت خود و کشور حساس بوده و با مشارکت حداکثری در انتخابات، زمینه شکست دشمنان و پیروزی ملت ایران را فراهم سازند.
وی افزود: در حقیقت حضور حداکثری مردم موجب قدرت نظام می‌شود، اگر رئیس جمهوری با پیشتوانه رای بالای مردمی انتخاب شود از قدرت اجرایی بالاتری برای پیشبرد اهداف و راهبردهای مد نظر برخوردار خواهد بود.
انتهای خبر/*