یادداشت |
تهاجم چند وجهی رسانهای در ماجرای ترور اسماعیل هنیه |
|
بهترین راه برای مقابله با این عناصر رسانهای، شناسایی و مقابله رسانهای با آنها است، دوام و بقای آنها در حفظ پوشش انقلابیشان است و افشای ماهیت آنها میتواند بقای آنها را با خطر جدی مواجه سازد. |
|
کرمانشاه : پس از مخابره خبر غمانگیز ترور ناجوانمردانه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و راهافتادن موجهای مختلف رسانهای، همزمان عناصر رسانهای پوششی که در ظاهر اکانت انقلابی فعالیت میکنند، در کنار عناصر آشکار ضدانقلاب نظیر تروریست-رسانههای اینترنشنال و منوتو، اقدام به موجسازی رسانهای و عملیات روانی گسترده بر علیه کشورمان نمودند.
در این سلسله عملیاتهای روانی، عناصر پوششی ضدانقلاب، موهونسازی چهره نظام جمهوری اسلامی و محور مقاومت، خود تحقیری، حمله به نهادهای امنیتی و نظامی و مقصر جلوهدادن آنها، حمله به دولت جمهوری اسلامی و ... را در دستورکار خود قرار دادهاند، هدف گذاری آنها ایجاد اختلاف، سرخوردگی و ضریب بخشی به شوک بهوجود آمده در داخل کشور پس از بروز این جنایت ناجوانمردانه است.
بهترین راه برای مقابله با این عناصر رسانهای، شناسایی و مقابله رسانهای با آنها است، دوام و بقای آنها در حفظ پوشش انقلابیشان است و افشای ماهیت آنها میتواند بقای آنها را با خطر جدی مواجه سازد. در تروریست-رسانههایی نظیر اینترنشنال خطوطی از جمله افزایش قیمت ارز و برهم زدن امنیت روانی جامعه برای ضربه روانی به کشورمان دنبال میشود؛ این خط رسانهای از نگاه آنها، میتواند اهرم فشاری بر ایران گردد تا پاسخ محدودتری به متجاوزان دهد و یا عطای پاسخ را به لقایش ببخشد.
برای خنثیسازی این راهبرد رسانهای دشمن، باید از دامن زدن به شایعات و از سوق دادن جامعه به سمت اهدافی که آنها میخواهند جلوگیری نمود، ملتهب جلوه دادن فضای داخلی کشور، بحران زده جلوه دادن آن، سردرگمی مسئولان و ... همگی مصداق خطوطی است که معاندان در رسانههای تروریستی خود دنبال میکنند.
پویان شریفی |