یادداشت اختصاصی «زنان نیوز»: |
ضعف اعتقادات ریشه اصلی بیحجابی است |
|
ریشه اصلی ارتکاب گناه بی حجابی را در ضعف اعتقاد یافتم. خدا را قبول دارند اما خدایی که می گویند هرگز عذاب نمی کند و.... پیامبر و امام را قبول ندارند می گویند ما آنان را ندیدیم و...قرآن را قبول ندارد چون درباره حقانیتّش تردید دارد و.... |
|
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی پایگاه خبری تحلیلی «زنان نیوز»؛ حجتالاسلام محمدعلی فتحی، کارشناس مذهبی طی یادداشتی نوشت: معیار حقی برای بانوان بالاتر از حضرت صدیقه کبری (س) نیست. چادر حجابِ برترِ فاطمی، چیزی نیست که بانوان آگاه و زیرک آن را کنار بگذارند!
بانوان ایران مراقب باشند که هرچه از حضرت زهرا (س) دورتر شوند، به همان میزان از چشم خدای تعالی می افتند و کسی که از چشم خدای تعالی بیفتند ملعبه شیطان می شود.
حجاب یک دستور شرعی است و عرفی کردن آن طعنه به اسلام و زیر سؤال بردن حد الهی است. فعّالان عرصه عفاف و حجاب روی شرعی بودن این قانون الهی تاکید کنند. وقتی وِجهه شرعی حجاب را حذف کنند، بی اعتباری آن در نزد عرف به سرعت اتفاق خواهد افتاد.
کسی که هیچ منطقی و هیچ دلیلی و هیچ برهانی را در ضرورت رعایت قانون الهی حجاب نمی پذیرد و فقط خواسته نفسانی خود را می خواهد به زور در جامعه اعمال کند، برای جلوگیری از فساد بی حجابی اش باید از اعمال قانون بر او استفاده کرد.
من با تعداد زیادی از دختران بی حجاب و مردان بی تفاوتِ نسبت به بی حجابی که تایید کننده و تشویق کننده بی حجابی بودند، صحبت کردم و ادله وجدانی و عقلی و نقلی حجاب را برایشان توضیح دادم.
ریشه اصلی ارتکاب گناه بی حجابی را در ضعف اعتقاد یافتم. خدا را قبول دارند اما خدایی که می گویند هرگز عذاب نمی کند و.... پیامبر و امام را قبول ندارند می گویند ما آنان را ندیدیم و...قرآن را قبول ندارد چون درباره حقانیتّش تردید دارد و....
عزیزان!
انتقال معرفة الله از ناحیه دین داران و خدا باوران ضعیف بوده و این جوانان جواب شبهات و سؤالات را دریافت نکرده اند.
باید باب صحبت و گفتگو و تقویت باورهای اصیل مثل خداشناسی را در جوانان و خصوصا نوجوانان تقویت کنیم.
بچه های امروزی هر چیزی را به راحتی نمی پذیرند باید مجهز به برهان و استدلال قوی و بیان شیوا و روش نیکو در بحث و گفتگو باشیم.
من یقین دارم اگر توحید نظری و توحيد عملی را در بین فرزندان این مرز و بوم خوب جا بیندازیم، شاهد عصیان و گناه نخواهیم بود.
همه باید جنبه اعتقادات و باورها شبانه روز تبلیغ و آموزش دهیم و چون این قشر از بچه ها در مساجد و حسینیه ها و مراکز دینی حضور ندارند و نمی آیند، باید در محل حضورشان یعنی مجازی ، آموزش و تبلیغ را شروع نماییم.
انتهای خبر/ |