گفت وگو با طلبه کارآفرین قمی، |
بانوان بسیجی میداندار عرصه جنگ اقتصادی در سال جهش تولید |
|
در سال جهش تولید با مشارکت مردم و همزمان با هفته بسیج با بانوانی در استان قم هم صحبت شدیم که با اراده و همت وصفنشدنی خود توانستند با هنر خود در تولید ملی موثر باشند. |
|
قم - اسماعیلی : به مناسبت گرامی داشت هفته بسیج صبح امروز دومین کارگاه خیاطی خانم منفرد از بانوان کارآفرین در عرصه تولید پوشاک استان قم افتتاح شد .
وی در گفت وگو با خبرنگار زنان نیوز با اشاره به اینکه نیت من برای شروع کار تولید داخلی این بود که خیاطی رو فقط برای کارای شخصی خود و خانواده ام انجام بدهم، گفت: اما با توجه به اینکه در مرکز فنی و حرفه ای امام رضا (ع) در کلاس های تخصصی شرکت می کردم، متوجه شدم که استعداد و مهارت هایی در خیاطی دارم لذا به این فکر افتادم که کاری را راه اندازی کنم که نیاز به صرف زمان در خارج از منزل نباشد و درآمد خوبی رو داشته باشد؛ به این نتیجه رسیدم که چندین چرخ خریداری کنم و کارهای تولیدی چادر و پوشاک را انجام بدهم.
بانویی که طبق الگوی سوم زن ایرانی اسلامی کار در منزل را جهت رسیدگی به خانواده و تربیت فرزند برگزید گفت: از نظر بنده کار در منزل با توجه به ساعات کاری که باید صرف بشود تفاوتی با کار در بیرون از منزل ندارد و لازمه همکاری و هماهنگی با اعضای خانواده نیز می باشد؛خود فرد باید نظم خوبی داشته باشد که به تمامی کارها از جمله کارهای منزل و کارهای کارگاه تولیدی رسیدگی کند .
این باهنوی کارآفرین ادامه داد: یک زمان هایی هست که وقتی برایم مهمان می آید باید کار را رها کنم اما اگر هدفگذاری ، نظم و برنامه وجود داشته باشد و همچنین بتوانیم خانواده رو همراه و هماهنگ کنیم ، کار در منزل برای بانوان خیلی مناسب و لذت بخش خواهد بود .
منفرد در ادامه به نقش همسرش جهت همراهی در کار تولیدی پوشاک اشاره کرد و گفت: نقش همسر در اینجا خیلی پررنگ است زیرا خانم ها باید نشان دهد علاوه بر کار تولیدی و درآمدزایی به امورات زندگی و خانوادگی خود توجه ویژه میکنند .
وی ادامه داد : خانم هایی که اطراف بنده هستند توضیحاتی را در مورد کار در منزل از من میپرسند که بنده اینگونه پاسخ میدهم :
- اولین قدم برای کار در منزل شناخت واقعی خود است که فرد دارای چه شخصیتی و در چه زمینه های کاری استعداد خواهد داشت .
دومین قدم نیز تطبیق پذیری شخصیت خود با یکسری از شرایط است ، شرایطی مانند : نظم فردی و خانوادگی (رسیدگی به امورات خانه و همسرداری)
و خانم خانه است که میتواند هماهنگی بین خانواده رو ایجاد کند و مدیر خانه ، خانم خانه است .
سومین قدم را شناسایی استعداد و کسب مهارت های لازم و پرورش استعداد خود می دانم
و در نهایت چهارمین قدم نیز مشورت گرفتن از متخصصین است که در صورت لحاظ کردن این موارد فرد می تواند، تولیدی مطابق با استعداد و سلیقه خود راه اندازی کند.
از این بانوی فعال در عرصه تولید پوشاک در مورد درآمدش که چقدر کمک خرج زندگی طلبگی می باشد پرسیدم وی اظهار داشت: درآمد کارگاه بستگی به یکسری متغییر ها دارد ، کارهای سفارشی ای باشد بهتر است و تمرکز روی کار خوب انجام میشود؛ اما الان یک خانم میتواند بین ۲ الی ۶ حتی ۸ تومن هم درآمد داشته باشد .آمدهایی که ما داشتیم به طور ثابت بین ۵ تا ۷ میلیون تومان متغییر بود .
منفرد تأکید کرد : چنانچه منظم و مرتب کارگاه کار کند قطعا درآمد خوبی خواهد داشت درآمدی که از کارگاه به دست می آمد یک بخش صرف مخارج خانواده و بخش دیگر آن پس انداز و بخشی هم سرمایه در گردش است یعنی مواد اولیه برای کارگاه خریداری میشد.
بنا بر این گزارش ، بانوی جوان قمی علاوه بر کارافرینی برای همسایه ها و دوستان خود فروش پوشاک تولیدی را با قیمت مناسب انجام میدهد تا با قیمت پایین و تولیدی کمک خرج همسایه ها همباشد.
وی در این زمینه توضیح داد : فروش محصولات را از دوستان و آشنایان خود شروع کردیم تا در شرایط جنگ اقتصادی کمکی به خانواده های طلاب داشته باشیم و بعد به سراغ بازاریان و مغازه داران رفتیم در بازار مجازی باسلام فروش داشتیم . در بازارچه هایی که تو سطح شهر برگزارمی شد حضور پیدا میکردیم و یکی از بهترین مکان هایی که ما راحت میتوانستیم محصولاتمون رو به فروش برسونیم بازار مجازی باسلام بود .
این بانوی کارآفرین درپایان گفت وگو با خبرنگار زنان نیوز گفت : اگر بتوانیم اعتماد مشتری رو جلب کنیم و محصولات با کیفیتی ارائه بدیم و صداقت به خرج بدهیم بستر فضای مجازی مکان خوبی برای فروش محصولات است .
انتهای پیام/* |