کد خبر: 210969                      تاريخ انتشار: 1403/09/16 - 13:36
طرز تهیه ماکارونی با بادمجان؛ یک طعم متفاوت و شگفت‌انگیز
 
ماکارانی با بادمجان و سبزیجات یکی از انواع روش‌های طبخ ماکارانی است که طعم جذاب و متفاوتی دارد.
 
ماکارانی نوعی غذای مدرن و اروپایی است که چند دهه‌ای می‌شود جایگاهش را در میان سفره غذای ایرانی‌ها باز کرده است. ماکارانی درواقع همان پاستای ایتالیایی است که قدمت طولانی دارد و یکی از غذا‌های مشهور و پرطرفدار مردم ایتالیا است. اما ماکارانی در ایران شیوه طبخ متفاوتی دارد، به طوری که اگر برای یک شخص ایتالیایی به سبک ایرانی‌ها ماکارانی درست کنید، حتما شگفت‌زده خواهد شد، چون با ماکارانی ایتالیایی خیلی متفاوت است. ایرانی‌ها معمولا به صورت سنتی ماکارانی را با سسی از گوشت چرخ شده تهیه می‌کنند. ما در این مطلب می‌خواهیم ماکارانی با بادمجان و سبزیجات را به شما آموزش بدهیم که طعم متفاوتی دارد و اگر یکبار آن را بخورید، حتما از غذا‌های مورد علاقه شما خواهد شد، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه ماکارانی با بادمجان همراه ما باشید.
مواد لازم
ماکارانی ۵۰۰ گرمی: ۱ بسته
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
قارچ: ۵ عدد
بادمجان درشت: ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای: نصف ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
پیاز: ۱ عدد
هویج: ۱ عدد
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، آویشن و پاپریکا: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم













طرز تهیه
برای درست کردن این ماکارانی خوشمزه ابتدا پیاز را پوست و خرد کنید. پیاز خرد کرده را همراه با کمی روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیاز طلایی شود، سپس گوشت چرخ کرده را همراه با سیر رند شده به آن اضافه کنید. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و آویشن را روی گوشت بریزید و هم بزنید. بادمجان، هویج و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به مواد ماهی تابه اضافه کنید و هم بزنید. صبر کنید سبزیجات کمی تفت بخورد و سبک شود. حالا قارچ خرد شده را اضافه کنید و در آخر رب گوجه فرنگی را داخل مواد بریزید و خوب هم بزنید. کمی آب جوش اضافه کنید و درب ماهی تابه را ببندید تا مواد با حرارت کم بپزد. در این فاصله ماکارانی را آبکش کنید. ته‌دیگ موردنظرتان را کف قابلمه بگذارید و حالا ترکیب ماکارانی و مایه ماکارانی را داخل قابلمه بریزید و هم بزنید و بعد ماکارانی را دم کنید، نوش جان.
نکات مهم
ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است، همچنین در پیش‌گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه‌های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچ‌هایی را که روی پوست آنها لکه قهوه‌ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.
ـ همان‌طور که می‌دانید فلفل دلمه‌ای سبزی پرخاصیتی است که مصرف آن به تمامی افراد به‌ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی‌تری دارد. فلفل دلمه‌ای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است و همچنین برای درمان کم‌خونی، حفاظت از چشم و تقویت قوه بینایی و رفع یبوست بسیار مفید است. ته فلفل دلمه‌ای برجستگی‌هایی وجود دارد. فلفل دلمه‌هایی که چهار برجستگی در زیر خود دارند، ماده هستند. فلفل دلمه‌ای ماده پر تخم است و طعم شیرینی دارد؛ بنابراین برای تهیه انواع سالاد و خام‌خواری مناسب‌تر از فلفل نر است. فلفل دلمه‌ای که سه برجستگی در زیر خود دارد، نر است. تخم کم‌تری دارد و تندتر است. برای غذا پختن از آن استفاده می‌شود و در آشپزی کاربردی‌تر است. برعکس فلفل دلمه‌ای ماده بعد از تفت دادن و پختن اصلاً تلخ نمی‌شود و خوشمزه باقی می‌ماند.
ـ هنگام خرید بادمجان سعی کنید از بادمجان‌های چین اول استفاده کنید؛ چون بادمجان‌های چین دوم و سوم معمولاً پر تخم و تلخ هستند. همچنین موقع خرید بادمجان حتماً بادمجان‌های براق، کشیده و سنگین را انتخاب کنید. حواستان باشد که بادمجان زخمی نباشد. هنگام خرید بادمجان توجه کنید که کلاهک بادمجان هرچه کشیده‌تر باشد، نشان از شیرین بودن آن است.
فرارو
انتهای پیام/م