جمعی از بانوان، معلمان و کارمندان زن مطرح کردند؛ |
پویش دو درجه کمتر؛ وظیفه ای همگانی |
|
جمعی از معلمان، بانوان و کارکنان زن در ادارات با پیوستن به پویش ۲ درجه کمتر اعلام کردند: اگر این پویش موجب بهبود وضعیت و کمک به دولت و نظام شود، وظیفه همگانی است که همه باید به آن بپیوندند. |
|
رئیس جمهور چندی پیش با انتشار پیام ویدیویی خواستار کاهش ۲ درجه کمتر دمای هوای منازل و ادارات و پیوستن شهروندان به این پویش شد و خطاب به مردم ایران با اشاره به آلودگی هوا و تأثیرات منفی آن بر سلامت جامعه گفت: «با توجه به اینکه سوخت نامناسبی داریم، ضرورت دارد که روند گرمایش خانه و محل کار را کنترل کنیم.»
در این میان جمعی از بانوان که در بین آنان معلمان مدارس، کارکنان اداره های استان تهران حضور دارند در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کردند که به این پویش پیوسته اند.
زهرا سلطانیه معلم دوره متوسطه دوم در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: وقتی رئیس یک دولت اعلام می کند که بهتر است ۲ درجه دمای خانه ها را پایین بیاوریم ، ما تلاش میکنیم که کمک کنیم.
وی افزود: همانطور که از دولت و نظام درخواست داریم به وضعیت معیشت و اقتصاد کمک کنند و تدبیر داشته باشند، وقتی آنان از ما کمک خواسته اند، ما نیز به آنها می پیوندیم.
او تاکید کرد که به دانش آموزانش نیز توصیه کرده است به این پویش بپیوندند تا دولت برای تأمین برق و گاز مجبور به مازوت سوزی در نیروگاهها نشود.
مونا جوهری کارمند وزارت کشور نیز در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بر ضرورت پیوستن به پویش دو درجه کمتر تاکید کرد و اظهار داشت: همه ما اعضای یک پیکر هستیم و نباید بگذاریم دولت برای تامین برق و گاز دچار مشکل شود.
جوهری با اشاره به اینکه رهبر انقلاب از مردم خواسته اند به دولت کمک کنند، ادامه داد: باید هر کاری که از دستمان برمیآید برای کمک به دولت که مورد تایید رهبر عزیزمان است انجام دهیم .
سمانه اعتباری که معلم دوره پیش دبستانی است نیز به ضرورت پیوستن همگان به پویش دو درجه کمتر و آموزش استفاده بهینه از انرژی به کودکان و نوجوانان اشاره کرد.
اعتباری یادآور شد: کشور ما هر چند دارای منابع بسیاری است اما برای بهرهبرداری از آنها با مشکلاتی مواجه هستیم که باید همگان در رفع و کاهش این مشکلات کمک کنیم.
الهه یاوری نیز که کارمند زیر مجموعه وزارت بهداشت است در گفت وگو با خبرنگار ایرنا به موضوع تحریم های ظالمانه اشاره کرد و اظهار داشت: مشکلاتی که بر اثر آلودگی هوا که اکثر آن ناشی از سوخت مازوت است به انسانها تحمیل میشود مشکلاتی ، بعضاً غیر قابل جبران است و از سوی دیگر تحریم ها هم استفاده از تکنولوژی را برای کشور سخت کرده است.
یاوری تاکید کرد: کاهش دو درجه دمای خانه نه تنها مشکلی ایجاد نمیکند بلکه میتواند در مجموع برای کشور و برای مملکت مفید باشد.
او معتقد است که اگر همه خانه ها در فصل زمستان دو درجه دما را پایین بیاورند ، می توانیم امیدوار باشیم وضعیت تامین انرژی کشور ، بهبود یابد.
ایرنا
انتهای پیام/م |