کد خبر: 211905                      تاريخ انتشار: 1403/10/10 - 08:22
یادداشت؛
زنان؛ پشتوانه بزرگ خلق حماسه‌ها
 
حماسه نهم دی‌ماه سال ۱۳۸۸ بدون همکاری و حمایت بانوان هرگز خلق نمی‌شد، چرا که زنان پشتوانه بزرگی برای خلق حماسه‌های عظیم هستند.
 
از استان تهران؛ پریسا کسائی، فعال رسانه‌ای در یادداشتی نوشت: همه انقلاب‌ها و حماسه‌های بزرگی که در کشور ایران رخ داده ‌است، بدون حضور زنان هرگز میسر نمی‌شد، آنان ستون‌های تفکرات و تصمیم‌های مردان بوده و با تمام وجود برای وطن از خودگذشتگی می‌کردند.
حماسه بزرگ نهم دی ماه سال ۸۸ هم از همان حماسه‌هایی است که بدون حضور زنان شکل نمی‌گرفت و زنان بخش قابل توجهی از این رویداد بزرگ را خلق کردند، زنانی که تحت هر شرایطی یار و یاور مردان خود بوده و در بزنگاه‌های مهم برای یاری رساندن به آن‌ها از هیچ چیزی دریغ نمی‌کردند.
حماسه ۹ دی‌، تاریخ پیمان بستن دوباره زنان و مردان ایرانی با ولایت و رهبری است، پیمانی که زنان بخش عظیمی از آن را با ذات زنانه و مادرانه خود محقق کردند، قدرتی که زنان در حمایت از مردان دارند آن‌ها را به میدان‌ها کشاند تا دوباره دست یاری به سوی امام این امت دراز کنند.
پس از انتخابات سال ۸۸ فتنه دشمن در کشور غوغا کرده و همه فضای فکری مردم ایران را ملتهب ساخت، دشمنان داخلی و خارجی از این فرصت سوء استفاده کرده و جوانان ایرانی را علیه حکومت به خیابان‌ها هدایت کردند و باعث ایجاد چندین ماه اغتشاش و درگیری‌ در کشور شدند، نهایتا در ماه محرم سال ۸۸ و روز عاشورا متاسفانه با فتنه انگیزی دوباره دشمنان هتک حرمت به امام حسین (ع) و مقدسات اسلامی انجام شد، همین اتفاق ناگوار خشم عمومی را شعله‌ور کرده و باعث شد روز نهم دی ماه سال ۸۸، مردان ایرانی به پشتوانه مادران، همسران و دخترانی که اعتقاد قلبی بزرگی به اهل‌بیت (ع) داشتند در کنار یکدیگر در میدان‌ها حضور پیدا کرده و خشم و نفرت خود را نسبت به هتاکان فریاد بزنند.
زنان و مردان ایرانی یکبار دیگر در آن سال پیمانی محکم با ولایت و رهبری بسته و مشت محکمی به دهان فتنه‌گران عالم زدند، قطعا این حضور، بدون حمایت زنان محقق نمی‌شد، زنانی که از ابتدای خلقت خود، همیشه در صف اول مسائل اعتقادی بوده و با عشق پسران و دخترانی معتقد و ولایی تربیت کردند، فرزندانی که در بزنگاه‌های مهم تاریخی لحظه ای غفلت نکرده و مانند سربازانی فدایی در میدان جنگ حاضر می‌شوند.
اگر زنان نبودند، حماسه ۹ دی به گونه‌ای که باید خلق و ثبت نمی‌شد، آنان از همان ابتدا تاریخ، پرچمداران اصلی حمایت از ولایت بودند و تا لحظه‌ای که جان در بدن داشتند، اعتقادات خود را به همسران و فرزندان خود منتقل کرده، راه دفاع از این اعتقادات را برای آنان فراهم ساخته و با عشق آنان را در حوادث مهم راهنمایی می‌کردند.
می‌توان گفت حماسه نهم دی به دست مردان و زنانی ساخته شد که توسط زنانی بزرگ و ولایی پرورش یافته بودند، زنانی که حاضر هستند، هر لحظه جان خود را برای ولایت فدا کنند.
خلق این حماسه‌ها به همه دنیا ثابت می‌کند که ایران و ایرانی در همه شرایط، حتی بدترین اتفاقات همیشه حامی کشور، ولایت، انقلاب و رهبری است و هرگز از مسیر حمایت از وطن دور نخواهد شد، زندگی هرچقدر هم سخت شود، الویت همه ما دفاع از وطن بوده، وطنی که مادری مهربان و پرستاری دلسوز برای فرزندانش است.
فتنه سال ۸۸ به لطف هوشیاری و دین‌داری زنان، مردان، دختران، پسران، مادران و پدران ایرانی با خلق حماسه‌ای عظیم در دی ماه سال ۸۸ خاموش شد، باید بدانیم که این بزنگاه‌های مهم تاریخی، لحظاتی سرنوشت‌ساز برای ما بوده و اگر ذره‌ای غفلت کنیم، این نقاط حساس تاریخی به فاجعه‌های بزرگ غیرقابل جبران تبدیل خواهد شد.
این روز بزرگ را روز بصیرت و میثاق مردم نامیدند چرا که مردم ایران آگاه و بصیر بوده و از ابعاد همه اتفاقات آگاه‌ هستند، همین آگاهی، هوش و ذکاوت باعث شد تا از دامان ولایت دست برندارند و خود را برای همیشه به آن گره بزنند، چرا که هیچ مسیری جز مسیر ولایت و رهبری آن‌ها را به سوی رشد و تعالی هدایت نمی‌کند.
خدا را شاکریم ساکن کشوری هستیم که در آن اهل‌بیت (ع)، اهمیت ویژه‌ای برای همه افراد دارند و مردم با تمام وجود به آن‌ها تمسک جسته و با آرامشی روز افزون از حوادث و اتفاقات دردناک به راحتی عبور می‌کنند، اما باید قبول کرد که زنان محور مهم ایجاد این اهمیت در جامعه هستند چرا که از کودکی فرزندانی ولایی تربیت کردند، فرزندانی که تماما مخلص خداوند بزرگ بوده و تمام تلاششان را برای حرکت در مسیر درست انجام‌می‌دهند.
انتهای پیام/*