کد خبر: 211943                      تاريخ انتشار: 1403/10/10 - 09:08
فعال حوزه زن و خانواده :
حمایت و ماندن پای ولی فقیه در مهم 9 دی برای آیندگان/ حماسه نهم دی باید نسل به نسل به عنوان یک اصل بنیادین به فرزندانمان منتقل شود
 
فعال حوزه زن و خانواده گفت: زنان بابصیرت ایرانی ، در نهم دی ماه با نشان دادن این همبستگی ، تهدیدات دشمن را خنثی کردند و با اتحاد خود از انقلاب و آرمان های آن دفاع کردند.
 
سیستان و بلوچستان، فاطمه وحیدی طلبه و فعال حوزه زن و خانواده در گفتگو با خبرنگار زنان ایران در رابطه با نقش زنان در انتقال حماسه نهم دی به نسل های آینده گفت:
حماسه نهم دی ماه یکی از نقاط عطف در تاریخ جمهوری اسلامی ایران است . روزی که ملت غیورایران ، بار دیگر پای کار آمدند و اعلام وفاداری خود به ولی فقیه زمانه را اعلام داشتند،در این میان بانوان همان گونه که از ابتدای انقلاب نقش اساسی در پیروزی و پایداری انقلاب داشتند ، در این حادثه نیز نقش مهم و اساسی ایفا کردند .
وی در ادامه افزود: این واقعه تاریخی که در پی اعتراضات انتخابات سال 1388 رخ داد ، نشان دهنده عزم و اراده ملت ایران در برابر دشمنان انقلاب اسلامی بود . زنان ایرانی نه تنها در شکل دادن به این حادثه ، بلکه در انتقال این حادثه به نسل های آینده نیز نقش اساسی ایفا نمودند . این حادثه بزرگ در بردارنده ارزش های بسیاری است که زنده ماندن آن در تاریخ بسیار حائز اهمیت است .
وحیدی با اشاره حال به این مبحث که چرا باید این حماسه های تاریخی به نسل های آینده منتقل شود؟ گفت: اهمیت انتقال حماسه ها و وقایع تاریخی به نسل های بعد تا بدانجاست که حضرت آقا در صحبت های خود به این مهم اشاره کرده اند و از ما خواسته اند تاریخ را آنگونه که هست برای نسل جدید بیان کنیم ، قبل از آنکه آن را آن گونه که دوست دارند برای نسل جدید بیان کنند و جای جلاد و شهید را عوض کنند .همچنین بارها و بارها درسخنرانی هایشان اشاره به مطالعه تاریخ داشته اند لذا به این دلیل ، یعنی عدم تحریف تاریخ ، انتقال صحیح حماسه های تاریخی اهمیت فوق العاده ای دارد .
یک فعال حوزه زن و خانواده در رابطه وظیفه انتقال حماسه نهم دی گفت: حماسه نهم دی ماه که به عنوان "روز آشتی ملی" و "یادآوری وفاداری به ولایت فقیه " شناخته می شود ، شاهد حضور گسترده زنان در صحنه های مبارزه بودیم . لذا با توجه به این حضور بخش زیادی از این وظیفه ، بر دوش بانوان است .چرا که آنها نیمی از جامعه را تشکیل داده اند و با ایفای نقش مهم تربیتی که دارند ، تاثیر مهمی در انتقال ارزش ها دارند . در این حادثه بزرگ ، زنان از همه قشر ، با بصیرت و آگاهی کامل از خطرات فتنه، در راهپیمای ها و تجمعات شرکت می کردند،آنها با وجود فشارهای سیاسی که آن روزها وجود داشت ،تمام قد پای آرمان های امام و انقلاب ماندند و از آن دفاع کردندهمچنین آن ها با وجود تمام خطرات ، پای ولایت فقیه ماندند و از ولی فقیه جانانه دفاع کردند .
وحیدی با اشاره به ابعاد شخصیتی زنان در جریان فتنه ۸۸ گفت: ابعاد شخصیتی زنان درحماسه نهم دی دارای ویژگی های شخصیتی زنان از جمله :
*آگاهی و بصیرت بالا :زنان در نهم دی ماه نشان دادند حضورشان در این حماسه از جنس شناخت و بصیرت بوده ایت ، نه صرفا هیجان و احساسات زودگذر . آنها به خوبی فهمیده بودند آنچه در کشور درجریان است ، برنامه دشمن است که با تفرقه افکنی بتواند به انقلاب و آرمان های آن ضربه بزند .
*حمایت از ولی فقیه : از مهم ترین ویژگی های زنان در این حماسه ، حمایت بی چون و چرا از ولی فقیه زمان بود . آنها با شعارهایی که به طور مستقیم اشاره به حمایت از ولی فقیه داشت ، به دشمنان فهماندند تا زمانی که کشور ما تحت امر ولی فقیه اداره می شود ، هیچ گونه توطئه ای نمیتواند انقلاب را تهدید کند .
حضور متحد و سازماندهی شده : حضور بانوان انقلابی در حماسه نهم دی ماه بصورت پراکنده و فردی نبود ، بلکه آنها بصورت جمعی و متحد ، با هدف مشخص ، در این حادثه مهم در کنار دیگر آحاد جامعه حضور یافتند .
*نقش فرهنگی و اجتماعی : حضور بانوان در این حادثه بزرگ به عنوان مادرانی که نقش تربیت یک نسل را به عهده دارند ، اهمیت فرهنگی بسیار بالایی داشت . آنها با این مشارکت گسترده ، نقشی حیاتی در انتقال مفاهیم ارزشی به فرزندان خود و نسل آینده ایفا کردند .
وی با اشاره به دیدگاه قرآنی در مورد نقش مهم زنان گفت: اگر نگاهی به آیات قرآن کریم داشته باشیم ، متوجه می شویم در آیات الهی نام زنان مومنه در کنار مردان مومن آورده شده است و نقش زن مومنه صالحه متقی ، همچون مرد مومن صالح با تقواست .در اسلام ، فرقی بین زن و مرد نیست و هر دو می توانند دوشادوش یکدیگر اهداف بزرگی را پیش ببرند و کارهای بزرگی را انجام دهند . چه بسا کارهایی که فقط زنان از پس آن بر می آیند و خدا آن را بر دوش آنها نهاده است ، که تربیت نسل صالح یکی از آنهاست .
نقش مهم مادران در تربیت نسل انقلابی قابل انکار نیست . همچنین حمایت عاطفی همسران و مادران ، از مردانی که در میانه میدان رزم بوده و هستند ؛ بر کسی پوشیده نیست . چه بسا اگز این حمایت ها نباشد ، مردانی چنین استوار در میانه میدان جنگ نخواهند بود .الگوی زنان امروز ، بانوان بزرگوار صدر اسلام هستند و همانگونه که در صدر اسلام نیز زنان نقش اساسی در حمایت از مردان در جهات مختلف داشته اند، از حمایت مالی حضرت خدیجه سلام الله علیها در تقویت اسلام ، تا حمایت های حضرت فاطمه سلام الله علیها از همسر بزرگوارشان در جبهه های جنگ به خوبی مشخص است .
وی در پایان گفت : پیروزی در برابر دشمنان در صورتی محقق می شود که وحدت و همبستگی در جامعه وجود داشته باشد که از این طریق تهدیدات دشمن خنثی شود . زنان بابصیرت ایرانی ، در نهم دی ماه با نشان دادن این همبستگی ، تهدیدات دشمن را خنثی کردند و با اتحاد خود از انقلاب و آرمان های آن دفاع کردند .
اما یک رکن مهم برای موفقیت در برابر فتنه ها ، آگاهی و بصیرت در برابر توطئه ها و فتنه هاست لذا نسل جدید ؛باید بصیرت پیدا کند که بتواند از دل بحران ها و فتنه ها با موفقیت خارج شود .
اما مهمترین درسی که باید از حادثه نهم دی ماه در خاطر نسل های آینده بماند ، حمایت از ولایت فقیه و ماندن پای ولی فقیه است . این مهمترین رکن اساسی حفظ نظام جمهوری اسلامی ایران است . این مهم باید نسل به نسل به عنوان یک اصل بنیادین ، به فرزندانمان منتقل شود .
انتهای پیام/*