|
زنان فلسطینی در معرض خطرات جانی و جنسی/ صهیونیست ها هیچ قاعده ای را رعایت نمیکنند |
|
تحقیقات رسانه آمریکایی سیانان به گزارشهایی از شکنجه با برق و خشونت جنسی در زندان سدیه تیمان اشاره دارد. فشارها بر زندانیان در همهجا، از جمله در زندانهای زنان تشدید شده است. |
|
امیرحمزه نژاد: اخیرا بازهم خبری ناگوار از غزه منتشر شد که نشان می داد ۷۰ درصد از شهدای جنگ خونین را کودکان و زنان تشکیل می دهند. زنان فلسطینی در مبارزه علیه صهیونیست ها سهم بسزایی دارند اما در معرض خطرات متعددی هم هستند.
زنان فلسطینی در مبارزه علیه صهیونیست ها در زندان های این رژیم نیز دست از مبارزه نکشیدند. در دههی ۱۹۷۰، اولین زندانیان زن فلسطینی به زندان الرمله در جنوب تلآویو فرستاده شدند. اکثر آنها از فعالان گروههای چپ فلسطینی یا جنبش فتح بودند. آنها در اعتصابات غذایی که از زندانهای مردان آغاز شد شرکت کردند، و نیز پویشهای خودشان را افزون بر آن راه انداختند. این پویشها شامل نافرمانیهایی همچون سر باز زدن از کار اجباری تحمیلشده توسط مقامات، و درخواست تفکیک از جنایتکاران اسرائیلی در زندان میشد؛ تفکیکی که البته هویت آنها به عنوان زندانی سیاسی را تأیید میکرد.
زنان فلسطینی وحدتی وصف ناشدنی در زندان ها دارند و این زندانیان ابتدا ۳۰ نفر بودند اما با گرم تر شدن جریان مبارزات زنان علیه اسرائیل تعداد آنان افزایش یافت و بدنبال افزایش حجم دستگیریها در انتفاضهی دوم، تعداد زندانیان زن در سالهای ۲۰۰۵-۲۰۰۴ به ۱۱۵ نفر رسید.
کم کم نسل جدیدی از زنان فلسطینی پدید آمد که در اشاعهی آگاهی مدنی تلاش بسیاری از خود نشان دادند. همین عامل سبب شد که زنان فلسطینی در زندان ها نیز با اشاعه کتابخوانی و برپایی گعده های سیاسی حلقه ای از زنان مبارز را به وجود بیاورند.
این زندانیان زن بعدها در امور آموزشی و تشکیلاتی اقدامات مختلفی را انجام دادند.
بعدها آموزش به امری فراتر از کسب دانش و مهارت صرف، بدل به «سلاحی حیاتی» شد.
از ۷ اکتبر ۲۰۲۳، اطلاعات کمی در مورد شرایط زندانیان فلسطینی به دست آمده، اما نشانهها حاکی از آن است که آنها به سختی جان به در میبرند.
تحقیقات رسانه آمریکایی سیانان به گزارشهایی از شکنجه با برق و خشونت جنسی در زندان سدیه تیمان اشاره دارد. فشارها بر زندانیان در همهجا، از جمله در زندانهای زنان تشدید شده است.
در طول تهاجم به غزه، اینترنت مملو از تصاویر سربازان اسرائیلی شده که لباسهای زنانه را از خانههای بمبارانشدهی مردم غارت کردهاند و به صورت توهین آمیزی رفتار کرده اند. همین موضوع به صورت آشکارا نشان می دهد که زنان در فلسطین در معرض انواع و اقسام تهدیدات اخلاقی و جانی هستند و ارتش اسرائیل به هیچ عنوان در این حوزه هیچ قاعده ای را رعایت نمی کند.
برخی سعی می کنند این موضوع را مطرح کنند که این رفتارهای خشونتآمیز اسرائیل از عملیات طوفان الاقصی شروع شده اما واقعیت زندان های صهیونیست ها نشان از تهدیدات و خشونت های اخلاقی و جنسی برای تحقیر زنان فلسطینی را دارد. اما زنان در این سرزمین ها به خوبی به این موضوع اشراف دارند که بایستی در مقابل دشمن جنایتکار ایستادگی کرد. همین امر سبب شده که جنگ غزه ریشه ای تر صورت گیرد و حماس همچنان پابرجا بماند. زنده ماندن جنبش مقاومت در برابر صهیونیست ها خود نشان می دهد که به چه میزان مقابله با صهیونیست ها در خانواده های فلسطینی نهادینه شده است.
انتهای پیام/* |