کد خبر: 212265                      تاريخ انتشار: 1403/10/17 - 12:09
یک مدرس کنشگری زن و خانواده:
آموزه های مکتب حاج قاسم، شجاعت، مقاومت و نوع دوستی زنان را تبیین می کند
 
یک مدرس کنشگری زن و خانواده گفت: شجاعت، مقاومت و نوع دوستی بانوان، الهام گرفته از آموزه های مکتب نوین حاج قاسم است.
 
از خوزستان، مهناز آل پناه در گفتگو با خبرنگار ما در خصوص چگونگی شکل گیری هویت زنان در جبهه مقاومت بر اساس آموزه های مکتب سلیمانی به بخشی از سخنان مقام معظم رهبری اشاره و اظهار کرد: به فرموده رهبر انقلاب، شهید حاج قاسم سلیمانی نمونه ای برجسته از تربیت شدگان اسلام و مکتب امام خمینی(ره) بود. این سخن مقام معظم رهبری نشان می دهد که مکتب حاج قاسم جدای از راه و خط امام نیست بلکه دقیقا رشد یافته آن است.
وی با اشاره به اینکه مولفه های مکتب حاج قاسم، ما را به این نتیجه می رساند که بانوان در مکتب امام راحل، نقشی در متن و نه در حاشیه دارند، اظهار کرد: وقتی که رهبر کبیر انقلاب می خواستند نامه تاریخی خود را به رهبر شوروی سابق، گورباچف تحویل بدهند، تعیین کردند که یکی از اعضای اعزامی، مرضیه حدیدچی دباغ باشد. این اقدام ایشان به جهانیان ثابت کرد که بانوان می توانند در مکتب اسلام، نقشی کلان و در سطح بین الملل ایفا کنند.
این مدرس کنشگری زن و خانواده ادامه داد: همین مسئله در مکتب حاج قاسم نیز صدق می کند. زمانی که مقام معظم رهبری در مراسم اهدای نشان فتح به سرادر حاجی زاده، فرمانده هوا فضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به همسرشان می فرمایند شما در نیمی از ثواب های وی شریک هستید یا در دیدار با همسر سید رضی موسوی عرض کردند 75 درصد از ثواب خدمات و زحمات سید رضی متعلق به شماست، این همان نقش موثر زن در سطوح عالی مکتب حاج قاسم است.
آل پناه با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در بیان ویژگی های شجاعت و روحیه مقاومت سردار دلها اضافه کرد: اینکه بانوان ما از عزیزان خود در راه اعتلای اسلام انفاق می کنند، همچون حضرت زهرا (س) و زینب کبری(س) به رجزخوانی می پردازند و فرزندان و همسران خود را در راه شهادت بدرقه می کنند به گونه ای که ذره ای در اراده پولادین آنها اثر نمی گذارد، اگر شجاعت نیست پس چیست؟
وی عنوان کرد: اینکه مادران شهدای مدافع حرم پس از شهادت عزیزانشان به ادامه راه و مسیر آنان اهتمام می ورزند و تردیدی به دل راه نمی دهند، به علت داشتن روحیه مقاومتشان است.
این مدرس کنشگری زن و خانواده، نوع دوستی را یکی دیگر از ویژگی های مکتب حاج قاسم در کلام مقام معظم رهبری عنوان کرد و توضیح داد: بانوان در پویش اهدای طلا چه خوش درخشیدند و چه تعداد خانه، زمین، طلا و هزینه های مراسم عروسی برای حمایت از جبهه مقاومت و مردم بی دفاع غزه و لبنان در راستای آزادسازی قدس شریف اهدا کردند.
آل پناه اظهار کرد: می توان شاخصه ذوب بودن در انقلاب مکتب حاج قاسم را به ذوب بودن در ولایت معنا کرد. ولایتی که وی در جمله معروف "والله والله والله، یکی از شئون عاقبت به خیری رابطه قلبی و دلی ما با این مرد حکیم (مقام معظم رهبری) است، بر آن تاکید و تصریح داشت.
وی افزود: بانوان در طول تاریخ همواره نشان دادند در هر وقت و زمانی گوش به فرمان ولی جامعه و رهبری عظیم الشان هستند. آنجا که فرمان حمایت از جبهه مقاومت غزه و لبنان را سر دادند، بانوان همیشه در میدان، وارد عمل شدند. بانوانی که همسران و فرزندان خود را ترغیب و تشویق به نقش آفرینی و حضور در مناسبات سیاسی و اجتماعی می کردند. همچون معصومه کرباسی که جایگاه اولین زن شهید ایرانی راه قدس را به خود اختصاص می دهد و فرزندانش در محضر مقام معظم رهبری آنگونه رجزخوانی می کنند.
این مدرس کنشگری زن و خانواده ادامه داد: رهبر معظم انقلاب، اهل معنویت بودن را از دیگر ویژگی های مکتب حاج قاسم دانسته اند. با نگاهی اجمالی به محافل عظیم قرآنی، حافظان قرآن، طلاب علوم دینی و بانوان مجتهد کثیری که در کشور هست، در می یابیم که قشر بانوان به عنوان نمونه کوچکی از معنویت به شمار می رود.
به طور کلی، تمامی این ویژگی ها بیانگر تاثیرات مثبت و نوین مکتب حاج قاسم سلیمانی بر قشر عظیم بانوان است که ان شاءالله این تاثیرات روز به روز در آینده جامعه و جبهه بزرگ اسلامی و جهانی بیشتر خواهد شد.
انتهای پیام/*