کد خبر: 212397 تاريخ انتشار: 1403/10/19 - 14:43
کارآفرینی بانوی مددجوی کمیته امداد برای ۸ نفر
بانوی مددجوی تحت حمایت کمیته امداد با راهاندازی کارگاه خیاطی به توانمندی رسید و زمینه اشتغال 8 نفر دیگر را نیز فراهم کرد.
نرگس ستاری هم مادر حمایتگر و خوبی است و هم به عنوان کارآفرین پرتلاشی شناخته میشود. او در ۱۵ سال کارآفرینیاش، با شیب خوبی کسب و کارش را توسعه داده است، البته که در این مدت زمان، برای توسعه کارش، از وام اشتغالزایی کمیته امداد هم بهرهمند شده است.
این بانوی پرتلاش ۴۶ ساله، ۱۵ سال قبل را با شیب تند، زندگیاش را به سمت قله موفقیت گذرانده است. او البته آرام و پیوسته حرکت کرده است، زمانی که کارگاه خیاطیاش را در خانه و با یک چرخ خیاطی شروع کرد؛ او اما قبل از اینکه یک کارآفرین موفق باشد، یک مادر است که برای فرزندش، تلاشها کرده است.
وی ۱۵ سال پیش را هنوز به یاد دارد، زمانی را که تازه از همسرش جدا شده بود و سرپرستی فرزند خردسالش را هم به عهده داشت. او تعریف میکند، برای اینکه بتواند خرج خود و فرزندش را دربیاورد، مدتی را در شرکتی کار کرد، او اما دوست داشت، مادر تمام وقتی شود که از فرزندش هم مراقبت میکند؛ شاید به همین دلیل بود که از کارش استعفا داد و به سراغ سرگرمی سالهای جوانییش رفت؛ به سراغ خیاطی که روزگاری هم خوب میدوخت و لباسی میساخت برای تن مشتریهایش. نرگس تعریف میکند که در ابتدا کارش را با دو چرخ خیاطی خانگی شروع و گوشهای از خانه را تبدیل به کارگاه خیاطی کرد. او دلش خوش بود به اینکه پیش فرزندش است و البته مشتریهای پروپاقرصی هم دارد.
خیلی زود، فکر پیشرفت و توسعه کارش، افتاد توی ذهنش، او دوست داشت، هم خودش شغلش را توسعه دهد و هم اینکه برای بانوان سرپرست خانوار دیگری، زمینه شغلی ایجاد کند.
این بانوی کارآفرین از کارگاهی میگوید که کارش را در آنجا شروع کرد، یک کارگاه کوچک که سه، چهار، چرخ خیاطی بیشتر نداشت، او اما از همین کارگاه کوچک هم خوشحال بود، کارگاهی که هم چرخ زندگیاش را میچرخاند و هم میتوانست زمان زیادی را با فرزندش بگذارند.
درست است که نرگس سرپرست خانواده است و میتوانست از خدمات کمیته امداد بهرهمند شود، با این وجود او اما دست روی زانوی خودش گذاشت و از کمکی استفاده نکرد؛ پنج سال قبل اما، برای توسعه کسب و کارش، به کمیته امداد مراجعه کرد تا بتواند با وام اشتغالزایی، کارگاه را بزرگتر کند. او تعریف میکند که با وام اشتغالزایی، چند چرخ خیاطی به کارگاهش، اضافه کرد. نرگس حالا ۸ کارمند دارد، کارمندانی که همه مانند او سرپرستان خانواده هستند و چرخ زندگیشان با چرخ خیاطی میچرخد.
نرگس توضیح میدهد که در کارگاهش، همه طیف لباسی دوخته و تحویل بازار میشود، یک روز، لباس مجلسی و ورزشی، دو هفته هم دوخت و دوز مانتوی اداری و لباس راحتی. نرگس از گذشتهاش که میگوید، با افتخار حرف میزند، از اینکه با تلاش خودش، توانسته است، یک کسب و کار موفق راه بیندازد که البته زمینه اشتغال هم برای بانوانی شبیه به خودش، ایجاد کند.
خبرگزاری مهر
انتهای پیام/م