کد خبر: 212417                      تاريخ انتشار: 1403/10/20 - 19:54
روش تهیه خورشت ناردونی مجلسی
 
اگر به غذاهای محلی و سنتی یا غذاهای شمالی علاقه‌مند هستید، به طور حتم نام خورشت ناردونی را شنیده‌اید.
 
اگر به غذاهای محلی و سنتی یا غذاهای شمالی علاقه‌مند هستید، به طور حتم نام خورشت ناردونی را شنیده‌اید.
این غذای خوشمزه که در میهمانی ها و مجالس هم پخته می‌شود، طعم ترشی دارد و در فصل پاییز و زمستان که انار تازه در بازار پیدا می‌شود بیشتر طبخ می‌شود. اگر دوست دارید روش پخت این غذای محلی را یاد بگیرید، مطلب زیر را از دست ندهید.
مواد لازم:
ران و سینه مرغ: ۴تکه
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
رب انار ملس: یک قاشق غذاخوری
آب انار: یک لیوان
دانه انار: یک لیوان
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
زردچوبه و روغن: به میزان لازم
آماده‌سازی‌: ۲۰ دقیقه
پخت: ۶۰ دقیقه
تعداد: ۴ نفر














طرز تهیه:
۱. تکه‌های مرغ را با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه مزه‌دارکنید و حدود نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
۲. یک پیاز را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. مقداری زردچوبه، نمک و فلفل هم اضافه کرده و کمی تفت دهید.
۳. رب گوجه‌فرنگی و رب انار را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی رنگ‌ مواد باز و طعم خامی‌اش گرفته شود.
۴. تکه‌های مرغ را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ‌ها تغییر کند. سپس آب انار و کمی آب اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت ملایم پخته و آب آن غلیظ شود.
۵. ۲ پیاز دیگر را شسته و پوست گرفته و خلالی خرد کنید. پیازها را به همراه انار دانه شده در یک تابه تفت دهید تا طلایی شود، سپس نمک، زردچوبه و کمی رب انار به آن اضافه کنید.
۶. ترکیب پیاز و انار را به مرغ پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید کمی با هم بپزند.
نکته: اگر رنگ غذا روشن بود می‌توانید به سلیقه و دلخواه خودتان مقدار رب گوجه‌فرنگی اضافه کنید.
همشهری
انتهای پیام/م