کد خبر: 212718 تاريخ انتشار: 1403/10/28 - 09:38
۶ عادت روزمره که برای کبد خطرناک هستند
کبد از مهم ترین اندامها برای سلامتی کلی محسوب میشود و آسیب جدی به آن میتواند خطر مرگ را در پی داشته باشد.
شیوههای ناسالم و معمول سبک زندگی و انتخابهای غذایی نامناسب میتواند به تدریج به کبد آسیب برساند، به این دلیل که اغلب این آسیب بدون ایجاد علائم قابل توجه پیشروی میکند و زمانی که دیگر دیر شده متوجه میشوید که صدمه زیادی به کبد وارد شده، بیماری کبدی یک بیماری بسیار خطرناک ارزیابی میشود.
کبد بیش از ۵۰۰ عملکرد حیاتی از جمله فیلتر کردن خون و پردازش مواد مغذی ضروری برای انرژی و رشد بدن و تولید صفرا برای کمک به هضم را انجام می دهد. بنابراین کبد از مهم ترین اندامها برای سلامتی کلی محسوب میشود و آسیب جدی به آن میتواند خطر مرگ را در پی داشته باشد. در این مطلب به ۶ عادت روزمره اشاره میکنیم که میتواند به کبد شما آسیب برساند و در صورت پیشگیری از این عادتها میتوانید تا حد زیادی نسبت به حفظ سلامت کبدتان امیدوار باشید.
نوشیدن الکل
مصرف الکل در صدر لیست قرار دارد.
مصرف زیاد الکل
عامل اصلی آسیب کبدی است. الکل توانایی کبد در حذف سموم را از بین میبرد و به طور بالقوه منجر به التهاب و بیماری
کبد چرب
میشود.
کم آبی بدن
کمآبی بدن مقصر دیگری است که میتواند باعث اضافه بار در کبد شود. کبد برای عملکرد مطلوب به آب کافی نیاز دارد. نوشیدن آب کافی هر روز صبح باعث افزایش عملکرد بهینه کبد میشود. استفاده بیش از حد از نوشیدنیهای انرژیزا، حتی مکملها و گیاهان نیز بر کبد فشار وارد میکند.
کمبود خواب
در حالی که بسیاری ممکن است ندانند، اما تماشای برنامه مورد علاقه در تمام طول شب یا پیمایش گوشی هوشمند برای فرار از خواب ممکن است به کبد شما آسیب برساند. کمبود خواب به استرس اکسیداتیو کمک کرده و کبد را با مشکلات مختلف سلامتی مرتبط میکند.
بدون ورزش
ورزش نکردن یکی از دلایل پیری سریع بدن شماست. اگر از یک روال فعالیت بدنی پیروی نکنید و یک زندگی بی تحرک داشته باشید، اندامهای داخلی شما برای پردازش غذای مصرفی، سخت تر کار می کنند. ورزش نکردن مانع از فرآیندهای سم زدایی طبیعی بدن میشود که کبد از آن پشتیبانی میکند.
خبرآنلاین
انتهای پیام/ن