|
پشت پرده واکنشهای منفی ایرانیان به آتش سوزی لس آنجلس/ وقتی پای شبکههای اجتماعی به میان است |
|
در شبکههای اجتماعی موج منفی نسبت به آتش سوزی در این شهر آمریکایی برپا شد. برخی سعی کردند این موضوع را به نوعی سیاسی کرده و ایرانیان داخل ایران را به عدم انسان دوستی متهم کنند اما پشت پرده واکنش های منفی داخل ایران به این حادثه بسیار قابل توجه است. |
|
آتش سوزی در لس آنجلس که بسیاری از خانههای افراد ثروتمند در آن سوخت در ایران نیز حواشی خاص خود را داشت. در شبکههای اجتماعی موج منفی نسبت به آتش سوزی در این شهر آمریکایی برپا شد.
برخی سعی کردند این موضوع را به نوعی سیاسی کرده و ایرانیان داخل ایران را به عدم انسان دوستی متهم کنند اما پشت پرده واکنش های منفی داخل ایران به این حادثه بسیار قابل توجه است.
در شبکه های اجتماعی چون اینستاگرام که موارد اجتماعی و فرهنگی از مسائل سیاسی پیشی گرفته است، تقابلات فرهنگی میان برخی از ایرانی تبارهایی که در لس آنجلس زندگی می کنند با مردم ایران بوجود آمده بود که بعد از حادثه آتش سوزی لس آنجلس بیش از پیش خود را نشان داد.
برخی از ایرانی تبارها با شیوه فخرفروشی و تفاخر سعی کردند با توهین و تحقیر ایرانیان در شبکه های اجتماعی محتوا تولید کرده و با همین روش جلب توجه کنند که این موضوع سبب نفرت پراکنی در میان ایرانیان شد.
این افراد با فخرفروشیهای خاص خودشان سعی میکردند با تحریک افکارعمومی ایران زندگی در لس آنجلس آمریکا را یک موضوع رویایی تلقی کنند و با خطاب قرار دادن جوانان ایرانی آنان را تحریک کرده و با دریافت واکنشهای منفی برای خود به عنوان یک ری اکشن در شبکه های اجتماعی بازدید بگیرند.
مثلا یکی از دختران که گویا در لس آنجلس زندگی می کرد با ادغام زبان انگلیسی و فارسی با اصطلاحات پیش پا افتاده مطرح می کرد: «آف کورس (البته) که همه دوست دارند در لس آنجلس AL زندگی کنند.»
همین موارد یک تضاد منفی شدیدی به وجود آورده بود که به مرور زمان بیشتر و بیشتر شد تا جایی که وقتی لس آنجلس آتش سوزی شد این موضوع به شدت خود را در میان ایرانیان نشان داد.
بسیاری بعد از آتش سوزی لس آنجلس به یاد همین فخرفروشی ها افتادند و نسبت به توهین هایی که شده موضع منفی اتخاذ کردند و زندگی در آمریکا را با مخاطرات شدیدی که در آن وجود دارد نقد کنند. این موضوعی بود که برخی سعی کردند آنرا سیاسی کرده و به انسان دوستی ایرانیان خدشه وارد سازند.
البته در حوزه سیاسی نیز با توجه به تحریم آمریکا علیه ایران که مردم کشورمان را هدف قرار داده این موضع گیری های منفی وجود داشت و با ماجرای حمایت های آمریکا از تخریب و بمباران غزه این موضوع تشدید شد و نمی توان آنرا کتمان کرد اما اینکه شدت موضع گیری های منفی نسبت به آتش سوزی لس آنجلس از طرف ایرانیان بیشتر شد به موضوعات شبکه های اجتماعی باز می گردد که نه تنها سیاسی نیست بلکه اجتماعی و فرهنگی است.
البته این موضع گیریها مسئله خوشحالی از سوختن خانمان لس آنجلسی ها نبود بلکه یک موضع عبرت گونه و درس آموخته نسبت به حوادث بود که از سوی ایرانیان داخل کشور به طرف مقابل دیکته می شد که در هیچ جای دنیا چه در آمریکا و چه در کشورهای غربی نمی توان با اطمینان تمام نسبت به خوشبختی سخن گفت و با مادی گرایی نیز نمی توان احساس سعادت کرد.
اما بازهم با توجه به اینکه در حوزه شبکه های اجتماعی عمق معانی دریافت نمی شود و سطحی گری و سطحی نگری خاصی دیده می شود این موضوع به غلط و اشتباه به عدم انسان دوستی ایرانیان تلقی می شد. هر چند که رسانه های ضدانقلاب که با مردم ایران دشمنی دارند نیز سعی کردند این موضوع را سیاسی جلوه بدهند.
به هر جهت این ماجرا به خوبی نشان داد که این فخرفروشی ها بی پایه و اساس و پوچ است و خصوصا برای جوانان ایرانی آتش سوزی لس آنجلس درس آموخته خوبی به عنوان مخاطرات حیات و زندگی سعادتمندانه بود که این موضوع را خودشان دریافت کردند و در این شبکه ها به یکدیگر یادآور شدند.
انتهای پیام/* |