|
آتش ترامپ به جان ضدانقلاب/ مزدورهایی که جیره و مواجبشان تعلیق شد |
|
برخی اخبار حکایت از آن دارد که در مرحله اول بودجه مؤسسات ضدایرانی مانند توانا، رادیو زمانه، سازمان حقوق بشر ایران (وابسته به گروهکهای مارکسیستی و نفاق) از جمله نهادهای هستند که به صورت سه ماهه بودجه آنها قطع شده است. |
|
تعلیق بودجه ۶۰ میلیون دلاری ضدانقلاب در آمریکا توسط دونالد ترامپ یک پیام بسیار روشن را به جهان متبادر کرد اول اینکه ضدانقلاب به عنوان یک زائده بیمصرف شناخته میشود و از سوی دیگر عدم تأثیرگذاری این رسانهها که با دروغ پراکنی کار میکنند، بسیار مشخص شد.
«دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در اقداماتی با عنوان کم کردن هزینههای این کشور دست به تعلیق بودجههای مختلفی زده است. یکی از این مواردی که ترامپ به عنوان هزینههای سربار آن را تعلیق کرده است بودجه ۶۰ میلیون دلاری است که آمریکا به کیسه رسانههای ضدایرانی جهت تضعیف ایران و سیاه نمایی و براندازی حکومت جمهوری اسلامی میریخت. اما این بودجه توسط دولت ترامپ در درجه اول تعلیق شد. این موضوع نشان میدهد که رسانههای ضدانقلاب از جمله صدای آمریکا و توانا که سالها از جیب مردم آمریکا صرف اهداف غیر مشروع میشد تأثیر لازم را نداشته و بدین جهت ترامپ با هزینه فایدهای که انجام داده است در این حوزه سعی کرده از هزینههای بیهوده جلوگیری نماید که یکی از این موارد بودجه ۶۰ میلیون دلاری رسانههای ضدایرانی بوده است.
تصمیم ترامپ رئیسجمهور جدید آمریکا برای متوقف کردن تمامی کمکهای خارجی موجی از نگرانی را در میان فعالان ایرانی (ضدانقلاب) برانگیخته است. آنها بیم دارند که این اقدام، برنامههای مرتبط با ایران را تحت تأثیر قرار دهد.
برخی اخبار حکایت از آن دارد که در مرحله اول بودجه مؤسسات ضدایرانی مانند توانا، رادیو زمانه، سازمان حقوق بشر ایران (وابسته به گروهکهای مارکسیستی و نفاق) از جمله نهادهای هستند که به صورت سه ماهه بودجه آنها قطع شده است.
هرچند حذف این بودجه به معنای پایان کار ضدانقلاب در خارج از کشور نبوده و میلیونها دلار دیگر توسط دولتهایی چون آلمان، فرانسه، سوئد و کانادا به این گروهکهای تروریستی داده خواهد شد، اما حذف کمک آمریکا روی عملکرد آنها اثرگذار خواهد بود و این موضوع در جای خود نشان میدهد که آمریکاییها تا چه میزان نسبت به بیهوده کاری ضدانقلاب اشراف پیدا کردهاند.
ضدانقلاب بعد از تعلیق این بودجه هنگفت دست و پای زیادی در فضای مجازی میزند که بتواند آب از جوی رفته را دوباره باز گرداند. لابیهای مختلفی صورت میگیرد و از سوی دیگر در حوزه رسانهای نیز سعی شده که این رسانهها را تأثیرگذار جلوه دهند و همچنین افکارعمومی را نیز به سمت خود جلب کنند اما این موضوع سبب ساز دعوای میان ضدانقلاب شده است و بیشتر از هرچیز شاهد آن هستیم که ضدانقلاب یکدیگر را متهم کرده و همچنین تشت رسوایی یکدیگر را از پشت بامهای اردوگاه ضدانقلاب به پایین میاندازند.
اخیراً «جیمی کارتر» رئیس جمهور اسبق امریکا در سن ۱۰۰ سالگی درگذشت. وی از جمله کسانی بود که بساط ضدانقلاب در آمریکا را بنیان نهاد و با فرمان و برنامه وی بود که اردوگاه ضدانقلاب در آمریکا بر پا شد. کارتر کمتر از یکسال بعد از وقوع انقلاب اسلامی طی این نامه اعلام میکند که با استفاده از تبلیغات رسانهای و اقدامات سیاسی، اقتصادی و برقراری ارتباط با لیدرهای اپوزیسیون علیه انقلاب اسلامی تا زمان براندازی آن اقدامات لازم انجام شود. اما حالا وزیر خارجه سابق آمریکا در زمان «جو بایدن» مطرح میکند که تلاش بیست ساله این کشور در براندازی نظام جمهوری اسلامی بیهوده بوده است.
«آنتونی بلینکن» اخیراً در مصاحبهای با «اندیشکده شورای روابط خارجی» در نیویورک ضمن اذعان به تلاشهای آمریکا برای براندازی در ایران دلایل بیثمر بودن چنین تلاشهایی را به طور مفصل تشریح کرده است.
بلینکن در بخشی از اظهاراتش شکست تلاشهای آمریکا، دستکم در ۲۰ سال گذشته را یادآوری کرد و گفت: «فکر میکنم اگر ما دستکم به ۲۰ سال گذشته نگاه کنیم میبینیم که آزمایشهای ما در تغییر حکومت به موفقیت ختم نشدهاند. »این اظهارات با خنده حضار همراه شد.
جالب است که آمریکاییها به خوبی دریافتهاند که نمیتوانند با حربههای رسانهای و سیاسی دست به براندازی حکومت جمهوری اسلامی ایران بزنند و از این رو هم وزیر خارجه بایدن به این مسأله اعتراف میکند و هم دولت ترامپ بسیار سریع در تعلیق کمک مالی به ضدانقلاب اقدام میکند. این موضوعات به خوبی نشان میدهد که حالا ضدانقلاب بیش از پیش به عنوان یک زائده بیمصرف در امریکا شناخته میشود.
«رامین پرهام» تحلیلگر سیاسی در این باره مطرح کرد: «قطع بودجه ۶۰ میلیون دلاری شبکههای ماهوارهای توسط ترامپ، اپوزیسیون را با شرایط دشواری روبهرو میکند. شبکههای من و تو، اینترنشنال و صدای آمریکا رویکرد شکستخورده مریم رجوی و سازمان منافقین را دنبال میکنند.»
البته به نظر میرسد لابیهای متعدد در آمریکا دست به کار وصل شدن این بودجه شدهاند اما همین که ترامپ این بودجه را در اولین اقدام خود برای بررسی و کم کردن هزینههای سربار آمریکا تعلیق میکند و آن را در کارتابل مصارف غیرتاثیرگذار قرار می دهد و دستور بررسی آن را میدهد به وضوح مشخص میشود که ضدانقلاب که از آبشخور پولهای آمریکاییها تغذیه میکرده است تا چه میزان به عنوان یک ساختار بیمصرف شناخته میشود.
انتهای پیام/* |