کد خبر: 213411                      تاريخ انتشار: 1403/11/14 - 15:11
مصاحبه با جانباز ۲۵% محمد حسین جنتی عطائی به مناسبت ولادت حضرت ابوالفضل (ع) و روز جانباز
 
جانبازان، شهدای زنده‌ای هستند که با تاسی از علمدار کربلا در راستای حفظ عزت و اقتدار کشور در برابر جبهه باطل ایستادگی و جانفشانی کردند و در اطاعت از مولا و ولی خود همانند ایشان عمل کردند.
 
به گزارش خبرگزاری زنان ایران؛دلاوری و شجاعت حضرت ابوالفضل العباس (ع) در قیام عاشورا زبانزد همه بود ایشان پس از جانبازی در زمین کربلا به شهادت رسیدند. به پاس قدردانی از جانبازان دلاور کشورمان، روز چهارم شعبان مصادف با سالروز ولادت قمربنی هاشم حضرت عباس (ع) در تقویم ایران به نام روز جانباز نام گذاری شده است. به همین مناسبت با محمد حسین جنتی عطائی رزمنده و جانباز گفت و گویی انجام شد . با سپاسگزاری از حضور آقای محمدحسین جنتی عطائی در این گفت و گو :
لطفا خودتان را معرفی نمایید؟
محمد حسین جنتی عطائی هستم متولد ۱۳۴۶ شهرستان گرگان، استان گلستان جانباز۲۵٪
در چند سالگی و چگونه به جبهه اعزام شدید؟

من در ۱۴ سالگی در سال ۱۳۶۱ در حالی که دانش آموز سال اول متوسطه بودم به جبهه اعزام شدم. در کدام منطقه مستقر شدید؟ خوزستان،هفت تپه
در چه عملیاتی به افتخار جانبازی نائل آمدید؟
درعملیات کربلای ۴،جزیره مجنون
به نظر شما مناسبت نامگذاری روز جانباز با ولادت حضرت عباس (ع) چه می باشد ؟
بنظر می آید همه جانبازان ما با الگو قرار دادن صبر و از خود گذشتگی حضرت عباس (ع) آماده ایثار جان خود بودند و کلیه جانبازان ما شهداء زنده ای هستند که چراغ راه ما می باشند و نامگذاری روز ولادت حضرت عباس (ع) به نام روز جانباز نیز در همین راستا می باشد.
در گرما گرم نبرد، مسلما به نجات میهن می‌اندیشیدید. تا چه حد به پیروزی ایمان داشتید؟ وقتی آرزوی شهادت داشته باشی و در این راه تمام توان خود را بگذاری، شکست معنی نمی‌دهد.
به نظر شما تأثیرگذار ترین فعّالیّت چه می‌تواند باشد تا نسل‌های آینده بتواند عظمت این فداکاری‌ها را دریابد؟
به فرموده مقام معظّم رهبری، هشت سال دفاع مقدس و جنگ ما به منزله گنج بود. گنج عزّت ملت ایران، گنج مقاومت و تسلیم ناپذیری، گنج استقلال و خودکفایی . انتقال مجاهدت‌ها و فداکاری موجب شور و شوق و امید و اعتماد به نفس در جوانان و موجب انگیزه دفاع از انقلاب و نظام اسلامی است و تضمین امنیّت ملّی را به دنبال دارد.
در دوران جنگ تحمیلی، نوجوانان و جوانان داوطلبانه و مشتاقانه برای دفاع و حضور در جبهه‌ها از یکدیگر سبقت می‌گرفتند؛ این شور و اشتیاق را نتیجه چه می‌دانید؟
من این شور و شوق را برخاسته از صفا و خلوص امام راحل و نفس قدسی او و ایجاد مکتب شوق به جهاد و شهادت از سوی پیر جماران می‌دانم و به دنبال آن مجاهدان جبهه‌ها خود را سرباز امام زمان و سرباز رهبر می‌دانستند و لبیک به ندای ایشان را لبیک به ندای هل من ناصر ینصرنی امام حسین تلقی نموده و شعارشان کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا بود.
خاطره ایی که برای تان سختی و مشقت های دوران دفاع مقدس را تداعی می کند، تعریف کنید؟
با توجه به کمبودهایی که در همه زمینه ها در دوران دفاع مقدس در جبهه وجود داشت قطعا اگر توکل برخداوند و نظر قرب الی الله در وجود رزمندگان نبود تحمل آن خیلی سخت بود، ولی سخت ترین خاطرات دوران دفاع مقدس شهادت همسنگران و همرزمانی بود که روزها و ماهها کنار هم بودیم و از آنها خاطرات زیادی همراهمان به جا مانده است.
سهم همسرتان از ایثارگری‌تان چقدر است؟
بسیار قابل توجه و ارزشمند است. او با ورود به زندگی‌ام، نه تنها به عنوان یک همسر، بلکه به عنوان یک همراه و حامی در کنار من بود. او با صبر و شکیبایی، به من کمک کرد تا با تحمل درد و رنج حاصل از مجروحيت کنار بیایم و زندگی جدیدی را آغاز کنیم.
به‌عنوان یک جانباز چه انتظاري از جامعه داريد؟
از همه عزیزان می‌خواهم پشتیبانِ ولایت‌فقیه باشند ونگذاریم این انقلاب به دست افراد نالایق و کسانی که به دور از افکار و عقیده اسلامی هستند بیفتد، تجدید میثاق با شهیدان ادامه راه آنها هست که باید بصورت عملی انجام گردد، آنها رفتن تا ما بمانیم، ما نیز باید راه آنها را ادامه دهیم تا برای آیندگان سرفراز باشیم.
خبرگزاری زنان ایران_گلستان ،با تشکر از شما که وقتتان را در اختیار ما قراردادید،امیدواریم خداوند به همه ما توفیق عنایت فرماید که ادامه‌دهنده راه آن عزیزان باشیم.