کد خبر: 214657                      تاريخ انتشار: 1403/12/14 - 16:33
بایدها و نبایدهای روزه داری در ماه رمضان
 
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شاهرود گفت: تغذیه و بررسی شرایط جسمی افراد در بهره وری مناسب از ماه ضیافت الهی بسیار تاثیرگذار است.
 
استان سمنان، محمدحسن امامیان، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود اظهار کرد: بررسی وضعیت جسمانی برای همشهریانی که بیماری زمینه‌ای یا مزمن دارند تا قبل از ورود به ماه مبارک رمضان ضرورت دارد چرا که به عنوان مثال، بیماری‌های فشار خون بالا و دیابت در افراد زیادی نیاز به بررسی‌های پزشکی و تنظیم دارو‌ها دارد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به اینکه یکی از مهمترین نکات قابل رعایت در هنگام افطار پرهیز از خوردن نوشیدنی‌های خنک و سرد است، تاکید کرد: دستگاه گوارش روزه داران ساعت‌های طولانی کمترین فعالیت را داشته و باید با نوشیدنی‌های ولرم، چای کم رنگ سوپ ها، خرما و غذای سبک افطار کرد. همچنین به استفاده از مایعات کافی بین افطار و سحر تاکید کردند.
امامیان افزود، همزمانی سال نو در این ایام مبارک ایجاب می‌کند که همگان در دید و بازدید‌های نوروزی از پرخوری بعد از افطار پرهیز کنند؛ و از مصرف زیاد نمک، آجیل شور، غذا‌های چرب و دیر هضم، به جد پرهیز نمایند.
وی با ارائه آمار کشته‌ها و مصدومین حوادث ترافیکی به پویش «نه به تصادفات» اشاره کرد و از همگان خواست با رعایت قوانین و مقررات رانندگی، پرهیز از رانندگی ناایمن، تذکر به رانندگان و موتورسوارانی که مقررات را رعایت نمی‌کنند، محیطی ایمن برای خود و مهمانان نوروزی فراهم کنند. گفتنی است این پویش تا ۱۵ فروردین در سراسر کشور در حال اجرا است.
انتهای پیام/*