|
رمضان، بهترین فرصت برای خودسازی و رشد روحی و اخلاقی است |
|
یک استاد دانشگاه با بیان اینکه ماه مبارک رمضان به عنوان ماهی معنوی و پر از برکت، بهترین فرصت برای خودسازی و رشد روحی و اخلاقی است گفت: این ماه، به ویژه برای خانوادهها، به ویژه زنان، فرصتی است تا با پیوند عاطفی و معنوی خود، الگوهای مثبت را در زندگی خانواده نهادینه کنند. |
|
از گلستان_خبرنگار ما با استاد دانشگاه خانم نصیبه ترقی در مورد نقش زنان در حفظ وترویج ارزش های ماه مبارک رمضان در خانواده به گفتگو پرداخت .
ترقی بیان کرد ؛ ماه مبارک رمضان به عنوان ماهی معنوی و پر از برکت، بهترین فرصت برای خودسازی و رشد روحی و اخلاقی است. این ماه، به ویژه برای خانوادهها، به ویژه زنان، فرصتی است تا با پیوند عاطفی و معنوی خود، الگوهای مثبت را در زندگی خانواده نهادینه کنند. پیامبر اکرم(ص) فرمودند: «این ماه، ماه خدا و رحمت است» و این حقیقت باید در کانون خانواده زنده شود.
وی افزود ؛نقش زنان در تقویت پیوندهای عاطفی و معنوی خانواده بسیار کلیدی و مهم است. انگیزه و تاثیر آنها میتواند خانواده را به سوی ارزشهای ناب سوق دهد. اگر زنان به اين ماه و فضايل آن ايمان داشته باشد، ميتوانند در برنامههاي خانواده از تغذيه و خواب گرفته تا فعاليتهاي معنوي اين ماه، تاثير داشته باشند.
این استاد دانشگاه ادامه داد: : زنان میتوانند از طریق ارتباطات معنوی و اجتماعی مانند رسیدگی به نیازمندان و برقراری روابط خانوادگی، ابعاد مختلف ماه رمضان را در خانواده ترویج کنند. با گفتگوهای ساده و روشن درباره اهمیت این ماه و ارزشهای آن، میتوانند فرزندان را به باورمندی به آموزههای دینی سوق دهند. این روش، از تحمیل آموزشهای دینی روزانه جلوگیری کرده و فرزندان را به عمل به این آموزهها ترغیب میکند.
ترقی در پایان بیان کرد ؛اگر مادران قصد دارند که فرزندانشان به آموزههای دینی عمل کنند، باید در خانواده و بویژه در حضور نسل جدید خود به این آموزهها پایبند باشند وبه آنها عمل کنند. در این صورت موفق به انتقال ارزشهای ماه رمضان و روزهداری به نسل جدید میشوند.
انتهای پیام/* |