طرز تهیه پیتزا تخم مرغی

برای تهیه پیتزا تخم مرغی نیاز نیست زمان زیادی صرف کنید و باکمترین داشته‌های خانه می‌توان این غذا را برای کودکان و نوجوانان تهیه کرد.
طرز تهیه پیتزا تخم مرغی
1403/12/27 - 12:25
تاریخ و ساعت خبر:
215140
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - پیتزا غذای مورد بسیاری از خانواده هاست. اما می‌دانید برای تهیه این غذا حتما نیاز به سوسیس، کالباس و مواد خیلی خاص نیست و با چند ماده عذایی ساده مثل تخم مرغ می‌توان پیتزا تهیه کرد.
برای تهیه پیتزا تخم مرغی نیاز نیست زمان زیادی صرف کنید و باکمترین داشته‌های خانه می‌توان این غذا را برای کودکان و نوجوانان تهیه کرد.
مدت زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه
مدت زمان پخت: ۱۰ دقیقه
تعداد: ۶ نفر
مواد لازم
مرغ پخته و ریش ریش شده: یک فنجان
سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
قارچ: یک فنجان
پیازچه: ۱/۲ فنجان
جعفری خردشده: یک قاشق غذا خوری
پنیر پیتزا: ۱/۲ فنجان
تخم مرغ: ۴ عدد
گوجه فرنگی (برای تزئین): یک عدد
روغن مایع: به میزان لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا سیب زمینی‌ها را حبه قندی خرد کرده و در روغن سرخ کنید.
۲. پیازچه‌ها را در همان تابه تفت دهید. در ادامه قارچ را اضافه کرده و اجازه دهید، آب قارچ کشیده شود. سپس مرغ ریش شده را اضافه کنید. سیب زمینی و ادویه‌ها را به قارچ‌ها اضافه کرده و خیلی کم تفت دهید.
۳. مواد را در تابه صاف کنید و نصف پنیرپیتزا را به صورت تکه‌ای روی مواد بریزید. در ظرفی تخم مرغ‌ها را زده تا خوب مخلوط شود. سپس به صورت یکدست روی مواد بریزید و تابه را کمی تکان دهید تا تخم مرغ مواد را بپوشاند، اما هم نزنید.
۴. روی تخم مرغ‌ها باقی پنیر پیتزا‌ها و کمی گوجه خرد شده و جعفری‌ها را بریزید. در تابه را گذاشته با شعله کم اجازه دهید تخم مرغ پخته و پنیر‌ها آب شوند.
نکته: به مواد اصلی می‌توانید ذرت آب پز، فلفل دلمه و... اضافه کنید تا ترکیب خوش رنگ تری داشته باشید.
فرارو
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
پیتزا ،تغذیه،آشپزی
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو