حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع)؛ نمونه کامل تعلق خاطر داشتن

حجت‌الاسلام علم‌الهدی گفت: حضرت معصومه (س) خواهر تنی امام رضا (ع) بودند و این برادر و خواهر بزرگوار تعلق خاطر ویژه‌ای به یکدیگر داشتند.
حضرت معصومه (س) و امام رضا (ع)؛ نمونه کامل تعلق خاطر داشتن
1403/02/31 - 11:34
تاریخ و ساعت خبر:
193505
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - حجت الاسلام والمسلمین محمد باقر علم الهدی، کارشناس و استاد حوزه و دانشگاه درمورد شخصیت حضرت معصومه (س) بیان کرد: جایگاه قدسی حضرت معصومه سلام الله علیها توسط اهل بیت علیهم‌السلام به ما معرفی شده است؛ به طوری که امام جواد علیهم‌السلام ایشان را در زمره‌ی بندگان خوب خدا و زندگی حضرت معصومه سلام الله علیها را به عنوان عالی‌ترین شرایط ویژه یک انسان فرهیخته معرفی کرده‌اند و حتی از زیارت قبر حضرت معصومه سلام الله علیها به عنوان یک ملجأ و پناهگاه برای مردم یاد کرده‌اند و فرموده‌اند هر کسی که مزار عمه‌ام در قم را زیارت کند خداوند متعال، بهشت را بر او واجب می‌گردانند.
این کارشناس مذهبی گفت: این موقعیتی که امام جواد علیهم‌السلام و حجت خداوند متعال برای عمه بزرگوار خود بیان کرده‌اند حکایت از دلدادگی و اطاعت و بندگی حضرت معصومه سلام الله علیها به پروردگار مهربان و زهد و وابستگی ایشان به خداوند متعال دارد چراکه حضرت معصومه سلام الله علیها به حدی در عرصه تقوا و عبودیت اوج گرفته‌اند که حتی زائران آن حضرت سلام الله علیها عالی‌ترین پاداش را در روز قیامت از پروردگار متعال دریافت خواهند کرد. چون زیارت حضرت معصومه سلام الله علیها از فضیلت فراوانی برخوردار است.
حجت‌الاسلام والمسلمین علم‌الهدی تصریح کرد: حضور معنوی و ملکوتی زائران نزد حضرت معصومه سلام الله علیها باعث شروع یک برنامه اصلاحی و تربیتی برای آنهاست؛ به طوری‌که وقتی بانوان در کنار ملجأ حضرت معصومه سلام الله علیها قرار می‌گیرند در این ارتباط‌گیری ملکوتی و معنوی، معمولاً اصلاح معنوی رفتار و نقشه راه زندگی خود در بُعد تقوا و عبادت، عفاف و حجاب و پاکدامنی را جست‌وجو کرده و تلاش می‌کنند خود را به حرم حضرت معصومه سلام الله علیها برسانند تا در زمره‌ی محبان و زائران حضرت سلام الله علیها قرار بگیرند و این ویژگی می‌تواند مهم‌ترین عامل رشد کمال انسان‌ها باشد. بنابراین، بزرگ‌ترین ویژگی و امتیاز حضرت معصومه سلام الله علیها را می‌توان در عبادت و عفاف و حجاب و پاکدامنی و دلدادگی آن حضرت سلام الله علیها نسبت به پروردگار متعال و امام و حجت خداوند جست‌وجو کرد.
این کارشناس مذهبی ادامه داد: حضرت معصومه سلام الله علیها خواهر تنی امام رضا علیه‌السلام بودند و این برادر و خواهر بزرگوار، تعلق خاطر ویژه‌ای به یکدیگر داشتند؛ به طوری که حضرت معصومه سلام الله علیها برای دیدار برادر عظیم الشأن خود به مرو رفتند و در ساوه بیمار شدند و سپس، خودشان را به قم رساندند در حالی که خیلی از بانوان، حضرت معصومه سلام الله علیها را همراهی می‌کردند و در شهر قم، کسالت حضرت سلام الله علیها اوج گرفت و در این شهر دارفانی را وداع گفتند.
حجت‌الاسلام والمسلمین علم‌الهدی یادآور شد: دلیل این که ولادت حضرت معصومه (س) را روز دختر نامیده‌اند این است که دختران عفیف و با حیاء و پویا و بالنده‌ی نظام مقدس اسلامی تحت تأثیر حضرت معصومه سلام الله علیها قرار بگیرند و نقشه زندگی و رفتار صحیح خود را طبق آموزه‌های این حضرت سلام الله علیها پیش ببرند.
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
حضرت معصومه ، ولادت امام رضا علیه السلام ، دهه کرامت
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
دین و اندیشه
V
آرشیو