بانوی فعال جهادی و کارآفرین شهرستان ساوه عنوان کرد
نقش مهم صنایع کوچک در تحقق جهش تولید با مشارکت مردم
بانوی فعال جهادی و کارآفرین شهرستان ساوه گفت: صنایع کوچک در عرصه تولید و کارآفرینی از مهمترین و اثر گذارترین عامل در ارتقای جایگاه صنعتی کشور واستان هاست.
1403/06/06 - 10:22
تاریخ و ساعت خبر:
197314
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - از استان مرکزی شهرستان ساوه؛ سکینه خاتون سنمبر بانوی فعال جهادی و کارآفرین شهرستان ساوه با اشاره به نقش صنایع کوچک در تحقق جهش تولید گفت:
صنایع کوچک در عرصه تولید و کارآفرینی از مهمترین و اثر گذارترین عامل در ارتقای جایگاه صنعتی کشور واستان هاست.
وی ادامه داد: این صنایع با طیف وسیعی از انواع گوناگون محصولات تولیدی ، پایه گذار بسیار مناسبی برای توسعه صنعتی، اشتغال زایی پایدار و گسترش عدالت اجتماعی می باشد و کمک بسیار مؤثری به تولید ناخالص داخل کشور و توزیع مناسب ثروت و توسعه مناطق حاشیه ای و تأمین تولیدات عمومی مورد نیاز کشور و کاهش فقر می باشد.
سنمبر تصریح کرد: با مشارکت مردم برای ایجاد کارگاه های تولیدی از یک سو زمینه جهش تولید صورت می گیرد و از سوی دیگر مسئله اشتغال و تولید در کشور حل می شود.
وی افزود: این صنایع در طبقه بندی شرکت ها به لحاظ اندازه در مراتب پایین تری نسبت به شرکت های بزرگ قرار دارند و از نظر سیاست های کلان اقتصادی شرکت های بزرگ مورد توجه هستند.
اما در نظر داشته باشید که صنایع کوچک و متوسط به عنوان پیشران اقتصادی نقش قابل توجهی در اشتغالزایی و نوآوری، آموزش نیروی کار، توسعه صادرات، سرمایه گذاری و رشد اقتصاد کشور دارند.
بانوی کارآفرین ساوجی گفت: در این راستا از مشکلات صنایع کوچک می توان به به عنوان نمونه به موارد ذیل اشاره نمود، از طرف مسئولان به وضعیت اقتصادی و کار آن ها رسیدگی نمی شود.
بزرگترین مسئله فروش نرفتن اجناس و نبود زمینه فروش در این باره است.
سنمبر تصریح کرد: مردم وضعیت مالی مناسبی جهت خرید ندارند. برای صادرات موقعیتی وجود ندارد .
یک عده مورد توجه در زمینه وام و دیگر تسهیلات قرار می گیرند.
بحث قاچاق اجناس مورد نیاز مردم از خارج به قیمت ارزانتر از قیمت تولیدات داخلی و تولیدات داخلی این صنایع مورد حمایت قرار نمی گیرد.
خبرنگرا: آسیه ولدخانی
بازگشت به ابتدای صفحه