کاهش خطر سکته مغزی با مصرف این ویتامین‌ها

تحقیقات نشان می‌دهد برخی ویتامین‌های گروه B مانند B₂، B۶، B۱۲ و فولات ممکن است در کاهش خطر سکته مغزی مؤثر باشند، اما اثربخشی آن‌ها به عوامل ژنتیکی و شرایط خاص بدن بستگی دارد.
کاهش خطر سکته مغزی با مصرف این ویتامین‌ها
1404/06/26 - 09:18
تاریخ و ساعت خبر:
271325
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - ویتامین‌های گروه B به‌دلیل نقش احتمالی‌ در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و سکته مغزی، توجه محققان را به خود جلب کرده‌اند، اما تاکنون کاربرد آنها به‌عنوان درمانی بالینی، محدود بوده است. دانشمندان در اوایل دهه ۲۰۰۰ کشف کردند که «ریبوفلاوین» (B۲) می‌تواند فشار خون را به‌طور بسیار موثری کاهش دهد. اعتقاد بر این است که «ریبوفلاوین»، واکنش بیوشیمیایی را که توسط ژنی به‌نام «متیلن تتراهیدروفولات ردوکتاز» (MTHFR) واسطه می‌شود، بهبود می‌بخشد و به بدن در استفاده از فولات کمک می‌کند. با این حال، «ریبوفلاوین» فقط در کاهش فشار خون به‌طور خاص در بیماران با ژنوتیپ MTHFR ۶۷۷ TT موثر است.
سایت مدیکال نت گزارش کرد، ویتامین‌های B۶، B۱۲ و فولات به بدن کمک می‌کنند تا خود را از شر «هموسیستئین» خلاص کند که مقدار بیش از حد آن با افزایش خطر حملات قلبی و سکته مغزی و همچنین زوال عقل مرتبط بوده است. با این حال، نتایج تعدادی از آزمایش‌های بالینی در دهه ۱۹۸۰ نشان داد که مکمل‌های B۶، B۱۲ و فولات حملات قلبی را کاهش نمی‌دهند، اما خطر سکته مغزی را کمی کاهش می‌دهند.
خبرآنلاین
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
تغذیه، مواد غذایی، مولتی‌ویتامین
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو