رئیس جمعییت هلال احمر در آیین بدرقه نیروهای هلالاحمر؛
اعزام ۸۲۰۰ نیروی داوطلب به عتبات برای خدمت رسانی به زائران/افزایش تعداد موکبهای درمانی در مسیر پیادهروی اربعین
دکتر کولیوند در آیین بدرقه نیروهای داوطلب فعال در ماموریت اربعین حسینی، از افزایش تعداد موکب های درمانی در مسیر پیادهروی اربعین خبر داد.
1404/05/04 - 16:52
تاریخ و ساعت خبر:
269251
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ دکتر پیرحسین کولیدند، رئیس جمعیت هلال احمر در آیین بدرقه نیروهای داوطلب خدمت رسان به زائران اربعین، گفت: امدادگران و داوطلبان هلال احمر با پیروی از سیره ائمه پا در میدان خدمت رسانی به مردم گذاشته اند و در این مسیر تمام تلاش خود را میکنند.
وی افزود: هلال احمر نیز با استفاده از تمامی ظرفیت ها به زائران اربعین حسینی خدمت رسانی میکند. در همین راستا سامانه تلفنی ۴۰۳۰ به صورت رایگان و بدون هزینه رومینگ به مردم مشاوره تلفنی در حوزه درمانی، بهداشتی و روانشناسی ارائه می دهد.
کولیوند ادامه داد: همچنین برای تسهیل خدمت رسانی به زائران تعداد موکب های درمانی و بهداشتی در طول مسیر افزایش پیدا کرده است تا پوشش خدمت رسانی بدون هیچگونه نقصی صورت پذیرد. امروز سرآغاز خدمت رسانی به زائران اربعین است هرچند پیش از مراسم بدرقه نیز گروههای متعددی به عراق اعزام شده اند تا زمینه را برای برگزاری هرچه بهتر مراسم اربعین فراهم کنند.
رئیس هلال احمر ادامه داد: مراسم اربعین، فرصتی برای توسعه دیپلماسی انسانی است تا بار دیگر پیوند میان ملت های مسلمان تقویت شود.
دکتر کولیوند در قسمت دیگری از سخنرانی، در این مراسم گفت: با تلاش خیرین و مسئولین هلال احمر تمامی تجهیزات و داروها تامین شده تا در حین پیاده روی اربعین مشکل خاصی ایجاد نشود. علاوه بر این ناوگان زمینی و هوایی هلال احمر نیز در آمادگی کامل هستند تا به زوار امدادرسانی کنند. در این ماموریت ۷۰ هزار نیرو به زائران خدمت رسانی میکنند.
وی افزود: نیروهای هلال احمر با احترام به مراجعین در تمامی این سال ها، خدمت گزار مردم بوده اند و این رویه در پیاده روی اربعین نیز تداوم دارد. نیروهای هلال احمر خود را خادم مردم و زائران اربعین حسینی می دانند و با جان و دل در این مسر قدم گذاشته اند. مردم خود بزرگ ترین یار و یاور هلال احمر در این سال ها بوده اند و ما نیز بر خود واجب می دانیم که خدمتگزار شهروندان باشیم. خدمت رسانی به زائران محدود به عتبات عالیات نیست و نیروهای هلال احمر در داخل کشور و در مرزهای شرقی و غربی نیز به زائران از هر کشوری که باشند، خدمات ارائه می دهند. همچنین ۸۲۰۰ داوطلب نیز در شهرهای زیارتی مستقر میشوند تا خدمات متنوعی به زائران ارائه دهند.
دکتر کولیوند خاطرنشان کرد: نرم افزار جامع سلامت زائران نیز با کمک همکاران بهداشتی و درمانی در عراق راه اندازی شده است تا به شکلی یک پرونده سلامت برای زائران طراحی شود تا در صورت نیاز دسترسی آسانی به اطلاعات حوزه سلامت آنها شکل گیرد و روند درمانی آنها بدون اختلال در مراکز درمانی در دستور کار قرار گیرد.
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه