طرز تهیه یک مزه خوشمزه و سنتی ترکیه‌ای

تاراتور هویج و کدو یکی از انواع بورانی های خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که با رسپی های مختلفی درست می شود.
طرز تهیه یک مزه خوشمزه و سنتی ترکیه‌ای
1404/06/09 - 20:29
تاریخ و ساعت خبر:
270559
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - تاراتور هویج و کدو یکی از انواع بورانی های خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که با رسپی های مختلفی درست می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه تاراتور هویج و کدو در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه تاراتور هویج و کدو
مرحله اول


















برای تهیه تاراتور هویج و کدو خوشمزه در ابتدای کار هویج و کدو را شسته، سپس پوست شان را کاملا جدا می کنیم. در ادامه هویج و کدو را با دندانه های درشت رنده، رنده کرده و یک تابه مناسب روی حرارت ملایم می گذاریم.
مرحله دوم
حالا مقداری روغن زیتون به تابه اضافه کرده و بلافاصله هویج را می افزاییم و کمی تفت می دهیم تا هویج نرم شود. در ادامه هویج سرخ شده را به همراه کدو درون یک ظرف مناسب ریخته و به خوبی مخلوط می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله مغز گردو را به صورت نگینی خرد کرده و به همراه مقداری پاپریکا به تابه می افزاییم و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی گردو گرفته شود. حالا سیر را به صورت ریز رنده کرده و به ظرف اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مقداری نمک و فلفل سیاه به همراه ماست به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا از مخلوط گردو به صورت پخش روی مواد ریخته و سرو می کنیم. نوش جان.
عصر ترکیه
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
غذای ترکی، مزه ترکی، تاراتور هویج و کدو،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو