یادداشت /

استکبار ستیزی شعار اصلی انقلاب اسلامی

از ویژگی های انقلاب اسلامی مرزبندی آن با جبهه ی کفر و استکبار است. وقتی سخن از مرزبندی می کنیم بدان معناست که انقلاب اسلامی هدفی مقدس دارد که دست یابی به آن آزاد شدن انسان ها از بند اسارت رژیم های مستکبر و زورگو است. این مرزبندی شفاف همواره باید حفظ شود تا مستضعفان و ملت های محروم همواره نسبت به انقلاب اسلامی امیدوار باشند.
استکبار ستیزی شعار اصلی انقلاب اسلامی
1403/09/13 - 10:57
تاریخ و ساعت خبر:
210888
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - از بوشهر - نصرالله شفیعی در یادداشتی به موضوع مؤلفه استکبارستیزی جمهوری اسلامی پرداخت و نوشت:
برخی ها که به خاطر ضعف اعتقادی و دلبستگی به دنیا از شعار مبارزه با استکبار شانه خالی کرده اند دقیقاً در نقطه ی مقابل اهداف انقلاب اسلامی که همان اهداف پیامبران و اسلام است ایستاده اند. استکبار ستیزی زمان نمی شناسد.تا زمانی که چنگال استکبار در بدن انسان های ضعیف فرو رفته و قدرت نمایی می کند مبارزه با آن نیز یک رسالت است. انقلاب اسلامی ایران با شعارها و اهداف مشخص و راهبردی به رهبری امام خمینی به پیروزی رسد. از شعارهای کلیدی انقلاب اسلامی که هیچ وقت در گذر زمان رنگ نمی بازد استکبار ستیزی است. «استکبار یک تعبیر قرآنی است؛ در قرآن کلمه‌ی استکبار به‌کاررفته است؛ آدم مستکبر، دولت مستکبر، گروه مستکبر، یعنی آن‌کسانی و آن دولتی که قصد دخالت در امور انسان‌ها و ملّت‌های دیگر را دارد، در همه‌ی کارهای آن‌ها مداخله می‌کند برای حفظ منافع خود؛ خود را آزاد می‌داند، حقّ تحمیل بر ملّت‌ها را برای خود قائل است، حقّ دخالت در امور کشورها را برای خود قائل است، پاسخگو هم به هیچ‌کس نیست؛ این معنای مستکبر است.» (دیدار با دانش‌آموزان و دانشجویان دوازدهم آبان ۱۳۹۳) شناخت استکبار و ماهیت پلید آن قدم اول است. قدم بعدی روحیه ی ضد استکباری است. برنامه استکبار به بند کشیدن ملت ها و استعمار آن هاست. از همین روی یک مسلمان انقلابی وظیفه ی خود می داند که در برابر استکبار بایستد، ماهیت آن را روشن کند، هم خود پیشگام مبارزه با استکبار باشد و هم مردم را در این مسیر حق طلبانه بسیج کند. «نقطه‌ی مقابل این جبهه‌ی ظالم و ستمگر، گروهی هستند که با استکبار مبارزه می‌کنند؛ مبارزه‌ی با استکبار یعنی چه؟ یعنی در درجه‌ی اوّل زیر بار این زورگویی نرفتن؛ معنای استکبارستیزی یک‌چیز پیچ‌وخم دار پیچیده‌ای نیست؛ استکبارستیزی یعنی یک ملّتی زیر بار مداخله جویی و تحمیل قدرت استکبارگر یا انسان مستکبر یا دولت مستکبر نرود؛ این معنای استکبارستیزی است...» (همان)
برخی ها که به خاطر ضعف اعتقادی و دلبستگی به دنیا از شعار مبارزه با استکبار شانه خالی کرده اند دقیقاً در نقطه ی مقابل اهداف انقلاب اسلامی که همان اهداف پیامبران و اسلام است ایستاده اند. استکبار ستیزی زمان نمی شناسد.تا زمانی که چنگال استکبار در بدن انسان های ضعیف فرو رفته و قدرت نمایی می کند مبارزه با آن نیز یک رسالت است. از این جهت که قرآن اجتناب از طاغوت را که همان استکبار است جزء اصلی ترین رسالت پیامبران بر می شمارد. خداوند در قرآن می فرماید: «وَلَقَدْ بَعَثْنَا فِي کُلِّ أُمَّةٍ رَسُولًا أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ وَاجْتَنِبُوا الطَّاغُوتَ» (نحل/36)
[و در حقيقت، در ميان هر امتي فرستاده‌اي برانگيختيم [تا بگويد:] «خدا را بپرستيد و از طاغوت [=فريبگر] بپرهيزيد.»]
علت اصلی دشمنی زورگویان جهانی با ملت ایران، خودداری جمهوری اسلامی از پذیرش نظام مبتنی بر سلطه‌گر و سلطه‌پذیر است... مبارزه با استکبار و نظام سلطه، بر اساس مبانی قرآنی، هیچ‌گاه تعطیل‌پذیر نیست... (دیدار با دانشجویان و نمایندگان تشکل‌های دانشجویی بیستم تیر ۱۳۹۴)
از ویژگی های انقلاب اسلامی مرزبندی آن با جبهه ی کفر و استکبار است. وقتی سخن از مرزبندی می کنیم بدان معناست که انقلاب اسلامی هدفی مقدس دارد که دست یابی به آن آزاد شدن انسان ها از بند اسارت رژیم های مستکبر و زورگو است. این مرزبندی شفاف همواره باید حفظ شود تا امستضعفان و ملت های محروم همواره نسبت به انقلاب اسلامی امیدوار باشند.
«استکبارستیزی، ایستادگی قاطع در مقابل حرکت کفر و نفاق در سطح جهان و مرزبندی شفاف با دشمنان انقلاب و دین، شاخص‌های اصلی هستند؛ اگر کسی مرزبندی شفاف با دشمنان انقلاب و دین نکند، قدر خود را کاهش داده است و اگر به آن‌ها گرایش پیدا کند، از دایره نظام خارج می‌شود...» (دیدار با اعضای بسیجی‌ هیئت‌علمی دانشگاه‌ها دوم تیر ۱۳۸۹)
وقتی سخن از استکبارستیزی می شود یعنی تکیه بر شعارهای اصلی انقلاب اسلامی از جمله عدالت طلبی. از آن جهت که عدالت طلبی یعنی فراهم کردن زمینه مناسب برای رسیدن ملت ها به حقوق اساسی خود. همان چیزی که با رفتار مستکبران در تضاد است.
«عدالت‌خواهی، استقلال و آزادی به معنای حقیقی کلمه، استکبارستیزی و منفعل نشدن در مقابل دشمن، مردم‌گرایی، مستضعف نوازی و گرایش به طبقات محروم و پرهیز از اسراف و زندگی اشرافی گری جزو مبانی انقلاب اسلامی هستند که به‌هیچ‌وجه نباید تغییر کنند؛ دشمنان نظام اسلامی در طول ۳۰ سال گذشته همواره تلاش کرده‌اند تا مبانی انقلاب اسلامی را زیر سؤال ببرند و علت برخی مشکلات کشور را تأکید بر این اصول بدانند...» (دیدار با نمایندگان مجلس خبرگان هفتم شهریور ۱۳۸۷)
بدون تردید استکبار در برابر قد برافراشتن انقلاب اسلامی و ایستادگی در برابر خواسته های نامشروع آن موضع می گیرد و می کوشد تا با انواع تحریم ها و فشارها ملت های ضد مستکبر را به تسلیم وادارد و آن ها را ازشعار استکبار ستیزی پشیمان کند. بر همین اساس مقاومت رمز اصلی استکبار ستیزی است.
«توفیق جمهوری اسلامی در ایستادگی مقابل استکبارستیزی عدم تسلیم در مقابل فشارها است. در این زمینه هم ایستادیم. این کار، سخت بود؛ اما جمهوری اسلامی توانست این کار سخت را با موفقیت انجام دهد...» (خطبه‌های نماز جمعه تهران پانزدهم بهمن ۱۳۸۹)گاهی تصور می شود که اگر دولتی یا ملتی با استکبار سازش کند و یا در برابر خواسته های آن کوتاه بیاید مستکبرین که همان جهان سلطه هستند تغییر روش خواهند داد و در یک زندگی مسالمت آمیز در کنار ملت ها خواهند ماند. در حالی که این دیدگاه صرفاً یک خیالبافی است.
«در مقابل دشمن مستکبر نباید کوتاه آمد بلکه باید نظام اسلامی به حدی از اقتدار، استحکام و مصونیت برسد که دشمنان احساس کنند کاری از دست آن‌ها برنمی‌آید... (دیدار با نمایندگان مجلس خبرگان هفتم شهریور ۱۳۸۷)
رابطه ای عمیق بین استکبار ستیزی و عزت مردم و استکبارپذیری و ذلت وجود دارد. به لطف الهی ملت ایران با شعار استکبار ستیزی توانسته عزت بین المللی را برای خود کسب کند.
«بحمدالله امروز عزت مردم در کشور ما، بر اثر همین روح استکبارستیزی است و استکبارستیزی موجب انزوای هیچ ملتی نمی‌شود...» (صحن مطهّر حضرت ثامن‌الحجج، امام رضا (ع) اول فروردین ۱۳۷۷)
تجربه نشان داده که ملت ایران پس از گذشت چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی نه تنها از شعار استکبار ستیزی خسته نشده بلکه روزبروز با هدایت های مقام معظم رهبری در برابر استکبار بیشتر قد علم می کند. بدون تردید این روحیه همچنان تا نابودی جبهه کفر و استکبار حفظ خواهد شد.
«فرهنگ دوری از سلطه‌ی استکبار، استکبارستیزی، میل به استقلال و در دست داشتن سرنوشت خود، در دل‌های این مردم رسوخ پیداکرده است. آن‌ها از این ناراحت‌اند. آن‌ها ملتی را می‌خواهند که مثل َبرّه‌ی رامی آنجا قرار گیرد، این‌ها هم رژیمی را بر او تحمیل کنند، یا از آن‌سوی مرزها به او دیکته نمایند؛ آن ملت هم بی‌هیچ مقاومتی آن‌ها را انجام دهد و آن راه را برود. ملت بیدار، ملت هوشیار، ملت آگاه به مسائل سیاسی، ملتی که اگر مسئولانش هم بخواهند برخلاف این خطّ مستقیم حرکتی بکنند، اعتراض خواهد کرد؛ این‌گونه ملتی را این‌ها دوست ندارند...» (دیدار با دانش‌آموزان و دانشجویان به مناسبت یوم‌الله سیزده آبان چهاردهم آبان ۱۳۷۶)
در پایان باید بر این نکته تأکید کرد که دشمنان در جنگ شدید رسانه ای و جنگ ادراکی می کوشند با بزرگ جلوه دادن برخی مشکلات یا بزرگ نشان دادن برخی هزینه های مقاومت این گونه القاء کنند که هزینه استکبارستیزی چیزی جز سختی و مشکلات برای مردم نیست. این در حالی است که همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند هزینه سازش به مراتب از هزینه مقاومت بیشتر است. شعار استکبار ستیزی شعار راهبردی انقلاب اسلامی است و هیچ عاملی نمی تواند آن را تضعیف کند.
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
استکبارستیزی ، شعار اصلی انقلاب اسلامی،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
سیاست داخلی
V
آرشیو