طرز تهیه کباب کوفته‌ای ترکی

امروز قصد داریم طرز تهیه کباب کوفته‌ای را به شما آموزش می دهیم
طرز تهیه کباب کوفته‌ای ترکی
1403/10/02 - 12:34
تاریخ و ساعت خبر:
211645
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - مواد مورد نیاز
مواد لازم برای مایه گوشت کباب:
گوشت گوساله چرخ‌کرده..... ۴۰۰ گرم
گوشت گوسفند چرخ‌کرده...... ۲۰۰ گرم
پیاز، ریز رنده‌شده.... ۱ عدد
سیر، ریز رنده‌شده....... ۲ عدد
آرد سوخاری...... ۲ تا ۳ قاشق سوپ‌خوری
تخم‌مرغ ....۱ عدد
فلفل قرمز ترکیه‌ای..... ۲ قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز، زیره و فلفل شیرین ..... از هر کدام ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه...... به مقدار لازم
مواد لازم برای مخلوط کبابی
بربری ماشینی، مکعبی‌خردشده...... ۲ عدد
کره..... ۵ قاشق سوپ‌خوری
بادنجان کبابی، خردشده....۴ عدد
سیر...... ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه از هر کدام...... ۱ قاشق چای‌خوری
ماست چکیده زده‌شده....... ۲۰۰ گرم
روغن مایع...... ۲ تا ۳ قاشق سوپ‌خوری
پیاز کوچک .....۱۵۰ گرم
قارچ خردشده..... ۱۵۰ گرم
فلفل سبز، حلقه‌ای‌شده .....۳ عدد
گوجه گیلاسی ......۱ پیمانه
آویشن تازه....... ۴ شاخه
روش‌تهیه
گوشت‌ها را در کاسه‌ای بریزید، پیاز و سیر را افزوده و مخلوط کنید، سپس آرد سوخاری، تخم‌مرغ، نمک و ادویه‌ها را افزوده و گوشت را خوب ورز دهید، گوشت را در یخچال استراحت دهید.
از گوشت تکه‌هایی کوچک کنده و به صورت قلقلی درآورید. بربری ماشینی خردشده را با ۳ قاشق سوپ‌خوری از کره آب‌کرده در ماهی‌تابه تفت دهید و سپس در ظرف سرو بریزید. بادنجان‌های کبابی را با سیر در باقی‌مانده کره تفت دهید و پس از این که با نمک و فلفل سیاه مزه‌دار کردید روی نان‌ها بریزید. ماست چکیده را هم روی مخلوط بادنجان‌ها بریزید. در ماهی‌تابه‌ای نچسب روغن را داغ کنید، ابتدا پیاز‌های کوچک را ریخته و کمی تفت دهید، سپس قلقلی‌ها را افزوده و تفت دهید، قارچ‌ها را هم بیفزایید، به تفت‌دادن ادامه دهید و در اواخر پخت فلفل سبز را ریخته و کمی تفت دهید، هنگامی که کوفته‌ها پخته شدند ۲ قاشق سوپ‌خوری کره به آن افزوده و کمی کوفته‌ها را در کره سرخ کنید، نمک و فلفل سیاه زده و ماهی‌تابه را از روی حرارت بردارید. گوجه‌های گیلاسی را به چهار قسمت تقسیم کرده و به مواد اضافه کنید و اجازه دهید گوجه‌ها با حرارت ماهی‌تابه نرم شوند، سپس مخلوط آماده‌شده را در ظرف سرو روی بقیه مواد ریخته و با آویشن تزیین کنید. غذا را گرم سرو نمایید.
باشگاه خبرنگاران جوان
انتهای پیام/

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
آشپزی ، آَشپزی خانگی،کباب
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو