نخستین همایش تجلیل از نخبگان و بانوان تراز انقلاب برگزار شد

نخستین همایش تجلیل از نخبگان و بانوان تراز انقلاب امروز سه شنبه در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد.
نخستین همایش تجلیل از نخبگان و بانوان تراز انقلاب برگزار شد
1403/10/04 - 20:52
تاریخ و ساعت خبر:
211755
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور در نخستین همایش تجلیل از نخبگان و بانوان تراز انقلاب اظهارداشت: تقابل بین دو تمدن اسلامی و غرب از همان مبعث رسول اکرم(ص) مشخص بود، در واقع آن زمان تفکرات غیرالهی را نمی شناختیم اما در سده های گذشته این تفکرات با انسجام بیشتری شکل گرفت .
مینا بیابانی با بیان اینکه این تفکرات غیرالهی در تمدن غربی جلوه گری بیشتری داشت، ادامه‌داد: در این فضای غبار آلود غرب، سخت و دشوار بود که بتوان جایگاه زن را از نگاه اسلام معرفی کرد اما امام خمینی(ره) به خوبی این بار سنگین را برداشتند و در جامعه تسری دادند.
مسئول سازمان بسیج جامعه زنان کشور افزود: بسیج جامعه زنان به عنوان یک نهاد انقلابی وظیفه دارد که این نگاه را در بین بانوان نهادینه کند.
وی با بیان اینکه این نهاد برای تحقق این امر بازوانی دارد که به لحاظ محتوایی و اجرا همراهی می کند، افزود: بسیج جامعه زنان با داشتن بازوان اجرایی در سطح محلات و هم افزایی با اقشار مختلف بسیج که بدنه فکری و اندیشه ای این نهاد هستند وظیفه خود می داند در تشریح مواضع اسلام درباره زنان قدم بردارد.
انسان انقلابی انسانی کامل و برخوردار از تمام ویژگی‌های یک مومن است
سردار سید قاسم قریشی، جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفان نیز در این همایش بر گفتمان سازی زن برای انقلاب یا زن فاطمی تاکید کرد و گفت: تبیین نگاه مترقیانه اسلام به زن، گفتمان‌سازی در خصوص زن تراز انقلاب اسلامی و افزایش سرعت رسیدن زنان به این جایگاه و مقابله با تهدیدات علیه زن باید انجام شود.
وی افزود: دشمنان واقعی زنان، در سکولارها و مرتجعین و ساده اندیشان سرباز گیری کرده و تلاش می‌کنند به جایگاه زنان آسیب برسانند.
سردار قریشی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب بر استمرار و پاسداری از انقلاب تاکید می‌کنند، اظهارداشت : یک انقلابی باید بداند که منظور ایشان از انقلاب چیست؛ یک انسان انقلابی انسانی کامل و برخوردار از تمام ویژگی‌های یک مومن و مسلمان و یک عامل به اوامر و نواهی اسلام است.
وی با بیان اینکه زنان ما مفتخرند که معتقد به اسلامی هستند که در خلقت زن و مرد با هم برابرند، گفت: زن در اسلام از آغازین تعالیم دینی قرب، کرامت و جایگاه ویژه ای پیدا کرده و هر آنچه از فلسفه خلقت وجود دارد به برکت زنان است و این در حالی است که در کمتر از یک قرن قبل در جهان زنان دارای هیچ امتیازی نبودند.
وی با اشاره به اینکه زنان از حقوق مالی اقتصادی و سیاسی و غیره در جامعه برخوردار بودند، افزود: نگاه غیر دینی در دوران های مختلف مانند پهلوی در قبل از انقلاب و در بعضی از اشخاص در جامعه موجب برخی اجحاف ها در حق زن شده است که هیچ ارتباطی با اسلام ندارد.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفان با بیان اینکه در ایران شاهد رفتار بزرگان در حوزه زنان هستیم، خاطر نشان کرد: امام راحل و رهبر انقلاب در بیان و رفتارشان وقتی بحث حق و تکلیف زن مطرح می‌شود حدودی مشخص می کنند.
وی ادامه داد: زن از جایگاه والایی در اسلام برخوردار بوده است اما مسلمانان هم نتوانستند این جایگاه را تثبیت کنند و انقلاب اسلامی در راستای احیای این جایگاه تلاش می‌کرد.
به گفته وی ، زن تراز انقلاب یعنی کسی که بتواند این نقش را ایفا کند و انقلاب اسلامی یعنی اسلام ناب و انسان انقلابی هم یعنی زن و مردی که با آن شاخص های اسلام ناب منطبق باشد.
جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفان با اشاره به اینکه نگاه عادلانه به زن و نقش آفرینی زن برخی از این شاخص ها در این زمینه است، گفت: معتقدیم که زن دو نقش در جامعه می‌تواند ایفا کند، یک نقش اختصاصی که مربوط به زنان است که مردان قادر به آن نیستند و نقش مادری از این جنس است که اهمیت ویژه ای دارد.
وی افزود: نوع دوم نقش مشترکی است که زن و مرد می توانند بر عهده بگیرند مانند نقش سیاسی اجتماعی اقتصادی و فرهنگی که ما الگوی آن را در انقلاب اسلامی شاهد بوده‌ایم.
قریشی ادامه داد: برای رسیدن به آن جایگاه واقعی فاصله زیادی داریم. در زمینه ارتقا جایگاه زن خود زنان می توانند نقش آفرین باشند همان طور که برای ضربه زدن به زن از خود زنان استفاده شده است.
جانشین سازمان بسیج مستضعفین در ادامه سخنان خود آماری از وضعیت زنان ارایه کرد و اظهار داشت: در دوره پهلوی فارغ‌التحصیلان زن دانشگاه ها ۶ درصد بوده، الان نزدیک به ۵۰ درصد است.
وی گفت: سهم زنان در کرسی استادی دانشگاه ها ۱/۴ درصد بوده است و در حال حاضر عضو هیات علمی ۳۵ درصد در اختیار زنان است.
قریشی ادامه داد: تعداد پزشکان متخصص در ایران ۱۴ هزار نفر بوده که هفت هزار نفر آنان بنگلادشی و هندی بودند که برخی از آنها دانشجوی پزشکی و پرستاری بودند و در ایران طبابت می کردند.
به گفته سردار قریشی امروز حدود ۷۵ هزار متخصص و فوق تخصص داریم و تعداد نویسندگان در قبل از انقلاب ۱۰ نویسنده زن داشتیم امروز طبق آمار رسمی ۹ هزار و ۵۰۰ نویسنده رسمی داریم.
ایرنا
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
انقلاب، رسول اکرم، دانشگاه جامع انقلاب اسلامی، امام خمینی،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
زن و خانواده
V
آرشیو