ایران رتبه اول هوش مصنوعی در منطقه را دارد / تشخیص ۹۳ درصدی سرطان سینه توسط هوش مصنوعی

دبیر کنگره بین المللی هوش مصنوعی در حوزه سلامت با بیان اینکه ایران در هوش مصنوعی در منطقه رتبه نخست را دارد، گفت: هوش مصنوعی در تشخیص سرطان‌ها دارای قابلیت های زیادی است، گفت: به عنوان مثال ۹۳ درصد تشخیص سرطان سینه با هوش مصنوعی قابل شناسایی است.
ایران رتبه اول هوش مصنوعی در منطقه را دارد / تشخیص ۹۳ درصدی سرطان سینه توسط هوش مصنوعی
1403/10/10 - 13:02
تاریخ و ساعت خبر:
211967
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - دکتر نادر توکلی امروز در نشست خبری کنگره بین المللی هوش مصنوعی در حوزه سلامت که در محل دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد، اظهار داشت : کاربرد هوش مصنوعی از دوران همه گیری کرونا برای تفسیر سی تی اسکن و تصویر برداری شروع شد، همچنین هوش مصنوعی در ارائه، الکترونیکی شدن بیمارستان ها، خدمات اورژانس آموزش به بیمار و تصویر برداری های مغز استفاده می شود.
وی بیان داشت: اگر تمام سیستم سلامت را در اختیار هوش مصنوعی بگذاریم، خطا است اما ارائه خدمات روزمره سیستم های تصمیم گیری بالینی بر اساس هوش مصنوعی است.
توکلی با تاکید بر بحث مرجعیت علمی، افزود: این دانشگاه دارای برنامه استراتژیک بوده که وابسته به شخص نیست و ماموریت سازمانی است که یکی از راهبردها ، کاربرد هوش مصنوعی در حوزه های سلامت از جمله آموزش، پژوهش و ارائه خدمت است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه رویکردهای دانشگاه، تکنولوژی محور بوده و بحث هوش مصنوعی از حوزه های پر اهمیت است، به برگزاری کنگره بین المللی هوش مصنوعی اشاره کرد و ادامه داد: اکنون حرکت به سمت مرزهای دانش صورت گرفته و تمرکز ما برای اهداف و برنامه های مبتنی بر هوش مصنوعی است.
رتبه اول ایران در هوش مصنوعی در بین کشورهای مسلمان
عبدالرضا پازوکی دبیر کنگره بین المللی هوش مصنوعی در سلامت نیز با بیان اینکه ایران رتبه اول کاربرد هوش مصنوعی در منطقه و رتبه ۷۷ دنیا را دارد ، بیان داشت: هوش مصنوعی در حوزه درمان و پیشگیری کاربرد زیادی دارد و می توانیم با بهره گیری از این علم که به خطاهای پزشکی نیز کمک می کند، استفاده بهینه کنیم.
وی هوش مصنوعی در تشخیص سرطان‌ها را نیز دارای قابلیت های زیادی دانست و گفت: به عنوان مثال ۹۳ درصد تشخیص سرطان سینه با هوش مصنوعی قابل شناسایی است و در آینده ای نزدیک نیز این فناوری می تواند در بخش رادیولوژی تاثیرگذار بوده و بیماری‌ها را با دقت نشان دهد.
این استاد دانشگاه، کاربردهای هوش مصنوعی را استفاده از آن به عنوان دستیار پزشک در جراحی ها و سونوگرافی بیان کرد و افزود: عدالت در سلامت و دسترسی همه به خدمات بهداشت و درمانی از دیگر کاربردهای این فناوری است و در مناطق کم برخوردار می توان برای غربالگری بیماری ها از آن استفاده کرد.
وی ادامه داد: بسیاری از مطالب در هوش مصنوعی مبتنی بر شواهد علمی نیست و لازم است مسیری طی شود تا بتوان اطلاعات به دست آمده از آن را به صورت کاربردی خصوصا در حوزه سلامت مورد استفاده قرار داد.
دبیر کنگره بین المللی هوش مصنوعی در سلامت، بیان داشت: به همین دلیل نیز همواره از هوش مصنوعی به عنوان دستیار یا همکار پزشک نام برده می‌شود و نهایتا این پزشک است که بر مبنای آن اطلاعات باید تصمیم بگیرد.
پازوکی بیان کرد: کنگره بین المللی هوش مصنوعی در حوزه سلامت به همت دانشگاه علوم پزشکی ایران، طی ۱۲ تا ۱۴ دی ماه در مرکز همایش های رازی برگزار خواهد شد و ۱۵ موضوع با محوریت هوش مصنوعی در بهداشت و درمان در این کنگره مورد بحث و تبادل نظر پزشکان قرار می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: این کنگره بین المللی دارای ۳۰ سخنران خارجی است و ۲۱ کارگاه آموزشی برگزار می شود و برپایی نمایشگاه جانبی از دیگر برنامه های این رویداد علمی به شمار می رود.
انتهای پیام/
خبرنگار: سیما داروغه حسینی

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
هوش مصنوعی، سرطان سینه ، رتبه ایران در هوش مصنوعی ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو