اختلال روان‌پریشی چیست؟

یک روان‌شناس گفت: هر کسی کمتر از بیست و چهار ساعت ارتباطش با واقعیت قطع شود، اختلال روان‌پریشی خوش‌خیم و گذر دارد.
اختلال روان‌پریشی چیست؟
1403/10/11 - 17:49
تاریخ و ساعت خبر:
212002
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - به نقل از روابط عمومی رادیو سلامت، «حافظ باجغلی»، روان‌پزشک در برنامه‌ی "با من بگو" در پاسخ به این سوال که اختلال روان‌پریشی چیست؟ افزود: اختلال روان‌پریشی به اختلالاتی گفته می‌شود که ارتباط فرد با واقعیت موجود قطع می‌شود؛ یعنی صداهایی می‌شنود که دیگران نمی‌شنوند، چیزهایی می‌بیند که دیگران نمی‌بینند.
وی ادامه داد: این افراد، رفتار و صحبت‌های نامتعارف و نامتناسب دارد؛ بدین معنا که نوع لباس پوشیدن و رفتارهای‌شان به شکلی عجیب و غریب است. آن‌ها کلماتی بیان می‌کنند که برای خودشان معنای خاصی دارد؛ حتی بعضی وقت‌ها کلمه‌سازی می‌کنند و تمام این موارد مربوط می‌شود به علائمی که ارتباط بیمار با دنیا قطع شده است.
باجغلی با اشاره به درمان اختلال روان‌پریشی ادامه داد: در درجه اول اگر علائم بیماری، کمتر از بیست و چهار ساعت طول بکشد آن را اختلال نمی‌دانیم. از این رو، علائم را طبیعی در نظر می‌گیریم؛ بنابراین هر کسی کمتر از بیست و چهار ساعت ارتباطش با واقعیت قطع شود، اختلال روان‌پریشی دارد؛ اما خوش‌خیم و گذراست.
این روان درمانگر در پایان اظهار داشت: ولی اگر این مسئله از بیست و چهار ساعت عبور کند و چند روز طول بکشد؛ و این علائم، چه با درمان و چه بدون درمان برطرف شود، این را نیز اختلال روان پریشی خوش خیم می‌دانیم که به آن اختلال روان‌پریشی گذرا می‌گویند.
مهر
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
روانشناسی، سلامت روان، روان گردان،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
مهارتهای زندگی
V
آرشیو