خبرگزاری زنان ایران/یادداشت

حجاب مصونیت فردی، مسئولیت اجتماعی

تبریز- باید گفت حضور بانوان در جامعه با داشتن حجاب، مصونیت فردی برای آن ها می آورد و این واجب الهی هرگز مانعی برای حضور و پیشرفت آن ها در عرصه های مختلف نشده است چنانکه موفقیت های روزافزون آن ها در عرصه های علمی، ورزشی، فرهنگی و اجتماعی گواهی بر این مدعاست.
حجاب مصونیت فردی، مسئولیت اجتماعی
1403/10/13 - 19:53
تاریخ و ساعت خبر:
212061
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - از آذربایجان شرقی،رقیه غلامی فعال رسانه ای در طی یادداشتی نوشت:امروزه بانوان به عنوان نیمی از جامعه نقش تأثیرگذاری بر ساختارها، تصمیم گیری و جریان های جامعه دارند و طبیعتاً برای نقش آفرینی در این خصوص جامعه نیازمند بانوانی توانمند، فعال و عالم است.
بانوانی که در شرایط کنونی، توجه به آن ها از جمله موضوعاتی است که دست خوش برخی از جریان های فکری خاص شده و بر طبل حمایت از آن ها به نفع خود می کوبند.
جریان هابی که بانوان را جدا از ساختار و ظرافت طبیعی آن ها می بینند و برای رسیدن به اهداف خود القا می کنند که بانوان می توانند در هر عرصه ای وارد شوند و به هر شکلی، مهم حضور زن در آن عرصه است.
درست است بانوان در هر عرصه ای می توانند وارد شوند و ورود آن ها نیز موفقیت هایی داشته است اما آیا ظرافت و لطافت زن جای حضور در کارهای سنگینی چون کشیدن کامیون، تعمیر ماشین و ... است؟ که این پدیده را تبلیغ و بانوان را به این سمت ترغیب می کنند.
چرا حضور بانوان در چنین عرصه هایی منافاتی با زن بودن ندارد و می توانند عرض اندام کنند ولی حضور بانوان محجبه در جامعه و در نقش آفرینی های مهم است که از منظر برخی جریان های فکری منافات دارد!
باید گفت حضور بانوان در جامعه با داشتن حجاب، مصونیت فردی برای آن ها می آورد و این واجب الهی هرگز مانعی برای حضور و پیشرفت آن ها در عرصه های مختلف نشده است چنانکه موفقیت های روزافزون زنان در عرصه های علمی، ورزشی، فرهنگی و اجتماعی گواهی بر این مدعاست.
حجاب این فریضه زیبا و واجب امروز به عنوان وظیفه و مسئولیتی اجتماعی برای بانوان جامعه اسلامی تلقی می شود تا با آراسته شدن به آن، جامعه را از تبعات برخی آسیب های اجتماعی و ولنگاری در امان نگه دارند.
فریضه ای الهی که امروز باید در عزاداری های محرم نیز متولیان امر و افرادی که در در دستگاه عزاداری سیدالشهدا مسئولیتی دارند به آن توجه و آن را یادآور شوند چراکه کاروان امام حسین(ع) پس از اسارت برای پاسداشت حرمت و حجاب بانوان زیر شکنجه رفتند ولی زیر بار ظلم و جور نرفتند.
فریضه ای که جدا از یک قانون و چارچوبی در جامعه اسلامی امری بدیهی و تاکید شده آیات متعدد قرآن بوده و بانوان مسلمان، آن را نه تنها به عنوان قانون بلکه امر الهی باید بپذیرند و خود را ملزم به رعایت آن کنند که رعایت چنین امری سعادت و سلامت جامعه را تضمین می کند.
انتهای پیام/*

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
عفاف و حجاب ، مسئولیت های اجتماعی، امنیت اجتماعی، قانون عفاف و حجاب ،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آذربایجان شرقی
V
آرشیو