این ماده غذایی را خام بخورید تا از سرطان جلوگیری کند

برخی مواد غذایی ویتامین‌ها و املاح خود را طی فرایند پخت از دست می‌دهند، بنابراین بهتر است آنها را به صورت خام بخورید.
این ماده غذایی را خام بخورید تا از سرطان جلوگیری کند
1403/10/17 - 09:18
تاریخ و ساعت خبر:
212212
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - کلم بروکلی حاوی مقادیر بالایی از فیتوشیمیایی سولفورافان است که به پیشگیری از سرطان، بیماری قلبی، التهاب، افسردگی و شرایط مضر سلامتی کمک می کند.
مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۸ که در مجله غذا و شیمی کشاورزی منتشر شد، نشان داد که وقتی بروکلی را به‌جای پخته شده خام می‌خوریم، بدن ما سولفورافان را سریع‌تر جذب می‌کند. مطالعه دیگری در سال ۲۰۰۹ همچنین نشان داد که پختن کلم بروکلی به روش‌های مختلف، از جمله در مایکروویو، پختن و سرخ کردن، سطح ویتامین C این سبزیجات را کاهش می‌دهد. اگر نمی توانید فکر کلم بروکلی خام را تحمل کنید، آن را بخارپز کنید.
خبرآنلاین
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
تغذیه، مواد غذایی، سرطان
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو