کاهش ابتلا به سرطان با مصرف این ماده غذایی

آجیل سرشار از ویتامین آ، ای، آهن، منیزیم، فسفر، منگنز، کلسیم و سلنیوم است.
کاهش ابتلا به سرطان با مصرف این ماده غذایی
1404/01/23 - 11:12
تاریخ و ساعت خبر:
215846
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - آجیل دارای امگا ۶ و امگا ۳ است و در دیگر تنقلات مانند شیرینی ها این ریز مغذی ها وجود ندارد.
مغزهای موجود در آجیل سرشار از ویتامین C، پتاسیم و آنتی اکسیدان است که از بدن در برابر بیماری ها محافظت می کند.
مصرف آجیل برای بیمارانی مانند دیابتی ها، افراد مبتلا به پرفشاری و چربی خون عواقب ناخوشایندی دارد.
مصرف آجیل بعد از وعده غذایی سبب اضافه وزن در افراد می شود.
مصرف آجیل از بیماری های قلبی و عروقی پیشگیری می کند.
مصرف مغزهای تازه، خطر ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت و سرطان ها را کم می کند.
بیماران مبتلا به پرفشاری خون می توانند فشار خون را با مصرف مغز های تازه و خام کاهش دهند.
خبرآنلاین
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
تغذیه،سلامت، مواد غذایی
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو