جوان نگه داشتن پوست با مصرف این مواد غذایی

مصرف حداقل ۵ وعده میوه و سبزیجات در روز چین و چروک پوست را به تاخیر می اندازد.
جوان نگه داشتن پوست با مصرف این مواد غذایی
1404/01/25 - 09:18
تاریخ و ساعت خبر:
215907
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - اگرچه تجربه چین و چروک پوست با بالارفتن سن اجتناب ناپذیر است، اما خوب غذا خوردن و پرهیز از سیگار و الکل می تواند روند آن را به تاخیر بیندازد.
با توجه به تحقیقات دانشگاه ایالتی اورگان، بهترین راه برای جلوگیری از چین و چروک مو مصرف غذاهای سرشار از ویتامین های ث، آ، دی و آنتی اکسیدان هایی مانند فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها است.
مصرف حداقل ۵ وعده میوه و سبزیجات در روز و استفاده از مرطوب کننده های طبیعی و مصنوعی، بعلاوه پرهیز از سیگار و الکل چین و چروک پوست را به تاخیر می اندازد.
خبرآنلاین
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
پوست، سلامت، تغذیه
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
بهداشت و سلامت
V
آرشیو