طرز تهیه سوپ خوشمزه و داغ برای فصل پاییز

سوپ قارچ و پیاز یکی از انواع سوپ‌های رستورانی غلیظ و خوشمزه است که از ترکیب پیازداغ کاراملی با قارچ، شیر و... تهیه می‌شود.
طرز تهیه سوپ خوشمزه و داغ برای فصل پاییز
1403/08/25 - 14:29
تاریخ و ساعت خبر:
210087
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - سوپ قارچ و پیاز یکی از انواع سوپ‌های رستورانی غلیظ و خوشمزه است که از ترکیب پیازداغ کاراملی با قارچ، شیر و... تهیه می‌شود.
سوپ یکی از محبوب‌ترین پیش‌غذا‌های دنیاست که در بسیاری از رستوران‌ها به صورت پیش‌غذا و غذای اصلی در انواع و طعم‌های گوناگون سرو می‌شود. سوپ همچنین به دلیل داشتن سبزیجات، مرغ، حبوبات و مواد لبنی مثل شیر و خامه ارزش غذایی بالایی دارد و می‌تواند جایگزین مناسبی برای غذای اصلی به‌خصوص وعده شام باشد. با فرا رسیدن فصل پاییز و سرد شدن تدریجی هوا می‌توانید تهیه سوپ را که غذایی گرم و دلچسب برای این فصل است، در برنامه غذایی خانواده قرار بدهید.
سوپ قارچ یکی از انواع سوپ‌های غلیظ و مجلسی است که در بیشتر رستوران‌ها به عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود. این سوپ به دلیل داشتن مواد مغذی برای بدن بسیار مفید است. پخت این سوپ بسیار آسان است و حتی کسانی هم که سر رشته‌ای در آشپزی ندارند، به‌راحتی می‌توانند آن را در منزل تهیه کنند. سوپ قارچ و پیاز یک سوپ سبک و بسیار آسان و در عین حال مقوی است و برای افرادی که سرما خورده‌اند نیز یک گزینه مناسب است. اگر شما هم عاشق درست کردن سوپ‌های متنوع هستید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه سوپ قارچ و پیاز همراه ما باشید.
مواد لازم
قارچ: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۳ عدد
سیر: ۲ حبه
شیر: ۳ لیوان
آرد گندم: ۳ قاشق غذاخوری
آب مرغ: ۲ لیوان
سینه مرغ پخته: ۱ عدد
خامه صبحانه: ۲ قاشق غذاخوری
ادویه: نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه سوپ قارچ مجلسی
برای درست کردن این سوپ خوشمزه ابتدا پیاز را رنده کنید و همراه با مقداری روغن داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا پیاز با شعله کم کاراملی شود، سپس سیر رنده شده را اضافه کنید و آرد گندم و ادویه‌ها را داخل قابلمه بریزید. سی ثانیه بعد قارچ‌های خرد شده را اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدهید، سپس سینه مرغ پخته و خرد شده را اضافه کنید. در مرحله آخر آب مرغ و شیر را داخل قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا سوپ بجوشد و کم کم غلیظ شود. در آخر خامه صبحانه را اضافه کنید و هم بزنید و حدودا پنج دقیقه بعد اجاق گاز را خاموش کنید. سوپ خوشمزه ما در این مرحله آماده سرو است، نوش جان.
نکات مهم
۱ـ خامه صبحانه از این دستور قابل حذف کردن است.
۲ـ اگر آب مرغ ندارید، می‌توانید به جای آن از عصاره مرغ یا قرص استاک استفاده کنید.
۳ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است، همچنین در پیش‌گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه‌های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچ‌هایی را که روی پوست آنها لکه قهوه‌ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.
فرارو
انتهای پیام/م

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
سوپ قارچ، سوپ جو،
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو