طرز تهیه سالاد قارچ و مرغ؛ یک وعده خوشمزگی

سالاد قارچ و مرغ یکی از انواع سالادهای سرد است که از ترکیب مرغ پخته با قارچ، خیارشور، پیازچه، جعفری و... تهیه می‌شود.
طرز تهیه سالاد قارچ و مرغ؛ یک وعده خوشمزگی
1403/08/29 - 12:27
تاریخ و ساعت خبر:
210210
کد خبر:
به گزارش خبرگزاری زنان ایران - سالاد‌ها همیشه محبوب‌اند! از پیش غذا گرفته تا مزه کنار غذا همیشه پای سالاد در میان است. اصلا وقتی روی میز یا سفره سالاد نباشد، انگار سفره یک چیز اساسی کم دارد. سالاد‌ها انقدر متنوع و هیجان انگیز و رنگارنگ هستند که تمامی ندارند. مثلا در رستوران‌ها معمولا یک میز مخصوص فقط به سالاد اختصاص دارد که هرکدامشان انگار دارند به شما چشمک می‌زنند. سالاد‌ها در اصل به عنوان پیش غذا سرو می‌شوند، اما بعضی وقت‌ها انقدر چیز‌های خوشمزه و مقوی داخلشان هست که برای خودشان یک پا غذای اصلی به حساب می‌آیند. مثلا اگر سالاد سزار را تنها بخورید، آنقدر سیر می‌شوید که جا برای غذا نمی‌ماند، حالا سالاد ماکارانی که جای خودش را دارد. سالاد‌ها با انواع سبزیجات مثل خیار، گوجه، انواع کلم، کاهو، هویج، خیارشور، زیتون، تخم مرغ، سیب زمینی، فلفل دلمه‌ای، مرغ، قارچ و... تهیه می‌شوند و هرکدام سس‌های مخصوص به خود را دارند. سالاد مرغ و قارچ یکی از انواع سالاد‌های سرد است که از ترکیب مرغ پخته با قارچ، پیازچه، جعفری، خیارشور و... تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و مجلسی است. اگر دوست دارید این سالاد خوشمزه را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش سالاد مرغ و قارچ همراه ما باشید.
مواد لازم
سینه مرغ: ۱ عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
خیارشور درشت: ۶ عدد
پیازچه: ۱ دسته
جعفری: ۱ دسته
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
سس مایونز: ۵ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای درست کردن این سالاد خوشمزه ابتدا قارچ‌ها را به صورت نگینی خرد کنید و داخل یک ماهی تابه بریزید و روی حرارت اجاق گاز بگذارید تا آب قارچ کشیده شود، سپس کره را اضافه کنید و ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش روی قارچ‌ها بریزید و ۱ دقیقه دیگر قارچ را تفت بدهید و بعد اجاق گاز را خاموش کنید و قارچ را کنار بگذارید تا خنک شود. در مرحله بعد سینه مرغ پخته را ریش ریش کنید و داخل یک کاسه مناسب بریزید، سپس خیارشور خرد شده، پیازچه و جعفری خرد شده و قارچ خنک شده را به آن اضافه کنید. درنهایت سس مایونز را همراه با نمک، فلفل سیاه و ۱ قاشق غذاخوری آب لیموترش روی سالاد بریزید و سالاد را خوب هم بزنید و زیر و رو کنید تا سس با همه مواد سالاد مخلوط شود. حالا سالاد را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید تا خنک شود و مزه‌ها به خورد هم بروند، سپس سرو کنید. نوش جان.
نکات مهم
ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و... است، همچنین در پیش‌گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه‌های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچ‌هایی را که روی پوست آنها لکه قهوه‌ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.
ـ همیشه وقتی در تهیه غذا یا سالاد سس مایونز جزو مواد اولیه است، عده‌ای می‌پرسند، آیا می‌شود به جای آن از ماست استفاده کرد؟ این مسئله تا حدودی سلیقه‌ای است. اگر منع مصرف دارید یا اینکه به خاطر کالری بالای سس مایونز تمایلی به استفاده از آن را ندارید، می‌توانید ماست چکیده را جایگزین کنید؛ اما ماست معمولاً آب می‌اندازد؛ بنابراین توصیه می‌شود برای مهمانی‌ها این کار را انجام ندهید.
فرارو
انتهای پیام/ن

بازگشت به ابتدای صفحه بازگشت به ابتدای صفحه
برچسب ها:
سالاد مرغ ،سالاد قارچ،طرز تهیه
ارسال نظر
مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرتان لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
3- نظرات بعد از بررسی و کنترل عدم مغایرت با موارد ذکر شده تایید و منتشر خواهد شد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آشپزی و تغذیه
V
آرشیو